Snel en veilig weer op pad in een veranderend straatbeeld

Heeft u Tworby al voorbij zien komen in de Bike Business? 

 

Klanten die langskomen met het probleem omdat ze onzeker of bang zijn en niet meer op een tweewieler kunnen of durven fietsen. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend want het zou voor iedereen mogelijk moeten zijn om er met de fiets op uit te gaan. En dat kan gelukkig ook! Door middel van de ombouwset van Tworby wordt een tweewieler in korte tijd omgebouwd tot stabiele driewieler. Tworby is gekeurd als medisch hulpmiddel en helpt mensen snel weer veilig op weg!

 

In Bikes Business staat ook een interessant artikel over het veranderende straatbeeld in Nederland: Er zijn steeds minder herenfietsen op straat want steeds meer mensen kiezen voor een fiets met lage instap. Veel ongelukken gebeuren bij het op- en afstappen en door de vergrijzing zijn er steeds meer oudere fietsers dit risico willen beperken. Deze lage instap verkleint het risico op vallen en vergroot de veiligheid en stabiliteit bij het fietsen. Bij het originele driehoeksframe van de herenfiets zorgt de stang voor stabiliteit in de fiets, maar door de komst van de e-bike is er veel aandacht voor het stabieler maken van de lage instap modellen door materiaalkeuze en de bouw van het frame. Bij de oudere generatie neemt de schroom om voor een lage instap te kiezen al jaren af, en deze trend is nu ook te zien bij de jonge mannen. Ook verhuurbedrijven kiezen er steeds meer voor om alleen een dames- of unisex-model aan te bieden. 

 

Wij snappen deze trend maar al te goed: Een tweewieler waar u gemakkelijk kunt opstappen in combinatie met een Tworby zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid op de fiets! 

Het volledige artikel kunt u lezen in de laatste editie van Bike Business.


#ombouwmodule #driewieler #zelfredzaamheid #vrijheid #vitaliteit #veiligheid #fietsen #seniorendriewieler #driewielervoorouderen #aangepastefiets #fietsenisgezond #veiligverkeer #letsallcycle #tworby #mobiliteit  #tworby #mobiliteit #lageinstap #herenfiets

Terug naar berichten
Snel en veilig weer op pad in een veranderend straatbeeld