Proefrit

Wil je graag een proefrit maken op een Tworby? Of wil je graag jouw fiets laten ombouwen tot een driewieler? Vind hier jouw specialist!

Voer hieronder jouw postcode of plaatsnaam in en vind een verkooppunt bij jou in de buurt. Het is belangrijk om altijd eerst een afspraak te maken. 

Daarnaast zijn wij op dit moment bezig met het opzetten van een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde verkopers. Staat jouw stad of regio er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op. Samen gaan wij op zoek naar een oplossing.

Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde fietsenmakers. Omdat wij uitsluitend werken met specialisten garanderen wij:

  • Mogelijkheid tot proefrijden (maak eerst een afspraak met de desbetreffende locatie)
  • Demonstratie en uitleg over het product
  • Goede en veilige ombouw van jouw huidige fiets
  • Instructie na aflevering van de module door ergotherapeut of fietsdocent mogelijk
  • Altijd een mogelijkheid om bij vragen terug te gaan naar een specialist bij jou in de buurt

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt over een van de verkopers, dan kan je contact opnemen met info@tworby.nl of via het contactformulier. Ben je zelf een verkoper? Log dan hier in!

    Liever een proefrit aan huis?

    Ben je niet in staat om een van onze verkooppunten te bezoeken? Binnen een straal van 70 km rondom Utrecht bieden we proefritten aan huis aan! Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op om de details te bespreken.