Over de Tworby

Het doel van Tworby is om mensen zo lang mogelijk in beweging te houden met hun eigen fiets. Daarmee vergroten we de vitaliteit, vrijheid en zelfstandigheid. Tegelijkertijd geven we bestaande fietsen ook een langer leven én zorgen we voor meer kansen op de arbeidsmarkt, doordat de Tworby wordt gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Een Tworby is de slimste keuze voor iedereen die niet meer op een tweewieler durft of kan fietsen. Dat geldt voor ouderen, maar ook voor mensen met een ziekte of beperking. Wij willen dat deze mensen weer volop kunnen genieten van het fietsen. Met onze slimme, betrouwbare en gepatenteerde techniek verbeteren we bijna elke fiets naar een betrouwbare driewieler. 

Bob van den Berg - Directeur

Mijn naam is Bob van den Berg en ik geloof erin dat een steeds groter wordende groep kwetsbare fietsers langer wil en moet blijven fietsen met behoud van hun eigen fiets. Op deze manier blijven zij onderdeel van de maatschappij, behouden zij hun zelfredzaamheid en blijven ze vitaal.

Ik ben vanaf het begin onderdeel van Tworby en gepassioneerd om Tworby tot een succes te maken. Ik wil zoveel mogelijk mensen op de fiets houden. Met de Tworby kan iedereen genieten van de stabiliteit van een driewieler met behoud van zijn of haar eigen fiets.

De Voorwerkers

Naast dat Tworby zich inzet voor het langer, veiliger en duurzamer mobiel laten zijn van mensen, staat Tworby ook voor een ander maatschappelijk doel: arbeidsparticipatie. De Tworby wordt volledig geassembleerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

De assemblage vindt plaats bij De Voorwerkers, een Social Firm. Zij bieden werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, in een commerciële omgeving. Meer weten over De Voorwerkers? Neem een kijkje op de website!

Meer weten?

Heb je behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van jouw mobiliteit? Of is er iemand in jouw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij.

Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties kan je een proefrit maken.