de Tworby

Driewieler met trapondersteuning voor volwassenen

Het aantal driewielers met trapondersteuning voor volwassenen zien we bij Tworby steeds meer stijgen. Het biedt zowel de stabiliteit als het comfort waar velen naar op zoek zijn. Toch kan de aanschaf van een gloednieuwe driewieler - vooral één met trapondersteuning - vaak erg duur uitvallen. Overweeg daarom een Tworby, die van jouw (elektrische) fiets een stabiele driewieler maakt. 

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Driewieler met trapondersteuning

Heb je een fiets met trapondersteuning en wil je overstappen naar een driewieler voor volwassenen? Ook dan is de Tworby wat je zoekt. De Tworby kan namelijk gemakkelijk geplaatst worden op een elektrische fiets. Zo heb je een elektrische driewieler, zonder de hoge kosten die daar normaal aan verbonden zitten.

vraag brochure aan 

Elektrische trapondersteuning op driewielfiets

Elektrische trapondersteuning vergroot je bereik - en daarbij ook het plezier en avontuur - enorm. Je kan gemakkelijk grote afstanden afleggen, in een heuvelachtig gebied fietsen of tegenwind trotseren. Op momenten wanneer dit nodig is, kan je verschillende mate van elektrische trapondersteuning inschakelen om fietsen makkelijker te maken. De Tworby kan op bijna alle modellen fietsen geplaatst worden. Door de Tworby zit je comfortabel op uw fiets en heb je meer stabiliteit.

proefrit aanvragen 

Fiets met trapondersteuning ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verleng je niet alleen het gebruik van je huidige fiets met trapondersteuning, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van je eigen mobiliteit te verlengen. Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft, is de Tworby ook nog eens super veilig. De Tworby is stabiel en comfortabel en zorgt voor (nog) jarenlang fietsplezier. Met ons unieke en gepatenteerde ontwerp maken we het weer mogelijk om in het drukke verkeer behendig en veilig je weg te vinden. 

Driewieler met trapondersteuning voor volwassenen

Wil je jouw fiets graag laten ombouwen? Vind een aangesloten verkooppunt van Tworby bij jou in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties een proefrit maken.