de Tworby

Driewieler volwassenen met trapondersteuning

Het aantal driewielers voor volwassenen zien we bij Tworby steeds meer stijgen. Een driewieler is een traditionele of elektrische fiets met twee wielen achter en een wiel voor. Daardoor behoren vallen, onzekerheid en evenwichtsproblemen tot het verleden en kunt u met een veilig gevoel de fiets op.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Hét hulpmiddel voor mensen met een disfunctie
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is
  • Gepatenteerde module op uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Geschikt voor (elektrische) fietsen met 7 of 8 versnellingen 
  • Geschikt voor fietsen met 28" en 26" wielen
  • Past door een reguliere deur
  • Tot 40% voordeliger dan een standaard driewieler

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler met trapondersteuning

Heeft u een elektrische fiets en wilt u overstappen naar een driewieler? Ook dan is de Tworby precies wat u zoekt. De Tworby kan namelijk gemakkelijk geplaatst worden op een elektrische fiets. Zo heeft u een elektrische driewieler, zonder de hoge kosten die daar normaal aan verbonden zitten.

vraag brochure aan 

Elektrische trapondersteuning op driewielfiets

Elektrische trapondersteuning vergroot het bereik van de berijder enorm. U kunt gemakkelijk grote afstanden afleggen, in een heuvelachtig gebied fietsen of tegenwind trotseren. Op momenten wanneer dit nodig is, kunt u verschillende mate van elektrische trapondersteuning inschakelen om fietsen makkelijker te maken. De Tworby kan op bijna alle modellen fietsen geplaatst worden. Door de Tworby zit u comfortabel op uw fiets en heeft u meer stabiliteit.

proefrit aanvragen 

Elektrische fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige elektrische fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen mobiliteit verlengen. Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft, is de Tworby ook nog eens super veilig. De Tworby is stabiel en comfortabel en zorgt voor (nog) jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig uw weg te vinden.

Elektrische driewieler volwassenen

Wanneer u een elektrische fiets heeft, maar u onstabiel begint te voelen, dan is de eenvoudigste oplossing de Tworby. Dit betekent dat u eenvoudig van uw elektrische fiets een driewieler kunt maken. Zo kunt u veilig op de weg en deelnemen aan het verkeer. Het fietsen op een elektrische driewieler vereist wel enige oefening. Aangezien u niet kunt hangen in de bochten, moet u echt sturen.

Oefenen op een driewielfiets

De driewielfiets zorgt ervoor dat iedereen kan blijven fietsen. Het is wel even wennen als u voor het eerst op een driewieler fietst. Vooral in de bocht is het een groot verschil. Het is dan ook goed om even te oefenen. Bij een tweewieler hoeft u namelijk minder te sturen dan op een driewieler. U blijft rechtop zitten op een driewieler en daarbij moet u niet meehangen in de bocht. U moet dus echt gaan sturen en daardoor voelt het anders op een driewieler. Het is uiteraard mogelijk om bij Tworby een proefrit in te plannen. Wij helpen u graag verder.

Elektrische driewieler volwassenen

Wilt u uw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een aangesloten dealer van Tworby bij u in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties een proefrit maken.