de Tworby

Elektrische senioren driewieler met Tworby

Het is begrijpelijk dat het gemak van fietsen verandert naarmate je ouder wordt. Je kan last krijgen van verminderde mobiliteit of evenwichtsproblemen, wat kan bijdragen aan de angst om op de fiets te stappen. Gelukkig biedt een elektrische senioren driewieler de mobiliteit en comfort om je weer op weg te helpen. 

Zo kan je blijven fietsen, alleen dan op drie wielen. Dit zorgt voor de extra stabiliteit die je nodig hebt. Door de elektrische trapondersteuning tijdens het fietsen, kan je langer rijden en grotere afstanden afleggen zonder je uitgeput te voelen. Dit opent de deur naar meer avontuur, het verkennen van nieuwe plaatsen en genieten van buitenactiviteiten. 

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit Wmo (Pgb).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Actieve levensstijl

Een driewieler is een fiets met twee wielen aan de achterzijde. Door de wielen achter, zit je stabiel en veilig. Ook wanneer je stilstaat kan je op de fiets blijven zitten en val je niet om. Met de elektrische fiets ben je in de mogelijkheid om overal te komen. Zo kan je blijven genieten van mobiliteit, onafhankelijkheid en een actieve levensstijl.

vraag brochure aan 

Proefrit aanvragen

Het is geen probleem om je elektrische fiets om te bouwen naar een driewieler. Heb je een elektrische fiets maar begint deze voor jou onstabiel te voelen? Dan is de eenvoudigste oplossing de Tworby. Dit betekent dat je van je elektrische fiets een driewieler kan maken. Zo hoef je niet te kijken naar een driewieler met trapondersteuning, je maakt er gewoon één met de Tworby. 

proefrit aanvragen 

Elektrische fiets ombouwen naar driewieler

Elektrische driewielers, ook wel bekend als E-trikes, bieden tal van voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld erg milieuvriendelijk, geschikt voor alle leeftijden en mobiliteitsniveaus, stabiel en comfortabel en vaak gemakkelijk te parkeren. Daarnaast maken ze het makkelijker om lange afstanden af te leggen en dragen ze bij aan een actieve levensstijl. 

Toch kunnen deze E-trikes soms erg duur uitpakken, en is het zonde om een nieuwe fiets aan te schaffen wanneer je nog beschikt over een goede (elektrische) fiets. Daarom biedt Tworby dé oplossing. Wij toveren namelijk jouw elektrische fiets om tot een driewieler E-bike. 

Elektrische senioren driewieler kopen

Wil je jouw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een aangesloten verkooppunt van Tworby bij jou in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties een proefrit maken.