de Tworby

Zijwielen elektrische fiets? Tworby!

Fietsen brengt veel voordelen met zich mee. Het vermindert stress, verbetert de weerstand en daarmee voorkomt u ziektes! Het is dan ook erg belangrijk voor een lang en vitaal leven.

Veel volwassenen en ouderen voelen zich niet meer vertrouwd op een normale fiets en daardoor wordt hun wereld beperkt. Tworby heeft nu de oplossing voor u. U kunt namelijk overstappen op een driewieler met trapondersteuning. Dit kan er weer voor zorgen dat u het vertrouwen weer terugkrijgt om veilig en stabiel de weg weer op te gaan. De Tworby zorgt voor deze 2 extra wielen. Zijwielen voor de elektrische fiest, maar dan in een strak design.

All-in vanaf €1.475,- incl. btw ex, montage

  • Hét hulpmiddel voor mensen met een belemmering
  • Ter ondersteuning van iemand die de extra ondersteuning nodig heeft
  • Innovatieve patent pending module op uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Geschikt voor (elektrische) fietsen met 7 of 8 versnellingen
  • Geschikt voor fietsen met 28" wielen
  • Past door een normale deur
  • Tot 40% goedkoper dan een standaard driewieler

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Elektrische driewielfiets

Voordat men overstapt op een zijwielen volwassen fiets is het vaak even slikken. Het wordt vaak bestempeld als iets voor oude mensen of minder validen. Zo’n taboe wil Tworby doorbreken. Zo´n 10 jaar geleden werd er ook nog zo over de elektrische fiets gedacht, en nu rijdt jong en oud erop rond. Diezelfde elektrische fiets is nu ook om te bouwen tot driewieler. Zo zien we ook al groei in het driewieler segment. Vooral nu de Tworby op de markt is, is deze stap nog kleiner. Het is een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets. Zo heeft u een driewieler, met de uitstraling van een tweewieler.

Bekijk de introductievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=tkNCPVn0X9Q 

vraag brochure aan 

Steunwielen volwassenen

De Tworby is hét alternatief voor de zogenaamde zijwielen voor volwassenen. De twee zijn eigenlijk niet met elkaar vergelijkbaar. Met het opstappen merk je al het verschil. De Tworby geeft meteen bij de eerste rit een veilig en gerust gevoel. Door zijn degelijke en doordachte uitvoering heeft u een stabiele zit- en fietshouding. De Tworby is enorm stabiel en comfortabel: u merkt het al vanaf het eerste moment dat u op de Tworby zit.

proefrit aanvragen 

3 wieler fiets voor volwassenen

Met de Tworby module wordt uw eigen vertrouwde fiets omgebouwd naar een veilige drie wiel fiets. Hiermee verlengt u dus de duur van uw eigen mobiliteit, maar ook die van uw fiets. Ook als u tijdelijk een gestabiliseerde fiets nodig heeft, is Tworby dé uitkomst! Heeft u de 3 wielen niet meer nodig? Dan kunt u de Tworby ook weer laten verwijderen. Dan kunt u gewoon weer gebruik maken van uw trouwe tweewieler. Zo simpel is het.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.