de Tworby

Elektrische fiets met zijwielen? Tworby!

Ontdek het ultieme fietsavontuur met zijwielen voor jouw elektrische fiets! Met de Tworby kan je namelijk jouw (elektrische) fiets verbeteren naar een driewieler. 

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Geschikt voor elektrische en normale fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Elektrische driewielfiets

Droom je ervan om nieuwe plekken te verkennen en geniet je van de vrijheid van het fietsen... maar voelt je je onzeker over je evenwichtsgevoel? Dan zijn zijwielen de oplossing voor jou!

Met de combinatie zijwielen en elektrische fiets kan je genieten van de voordelen van beide werelden. De zijwielen zorgen voor stabiliteit en extra ondersteuning, zodat je weer vol vertrouwen kan fietsen. Terwijl de krachtige ondersteuning van een elektrische fiets je weer laat voelen als een ware ontdekkingsreiziger. De elektrische motor zorgt voor een soepele en moeiteloze rit, waardoor je gemakkelijk heuvels kan beklimmen en langere afstanden kan afleggen. 

Bekijk de introductievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=tkNCPVn0X9Q 

vraag brochure aan 

Gunstig in kosten

De prijs van een gloednieuwe elektrische driewieler kan vaak erg hoog liggen. Daarnaast is het zonde om je huidige elektrische fiets zomaar weg te doen.

Daarom biedt Tworby een alternatief. Beschik je namelijk al over een elektrische fiets? Dan kunnen wij deze ombouwen tot een elektrische driewielfiets met stabiele zijwielen. Dit geldt voor alle elektrische fietsten met een voor- of middenmotor. Zo heb je tóch een driewieler met trapondersteuning, maar niet de kosten van een elektrische driewieler. 

Proefrit aanvragen

Het fietsen op een driewieler vergt echter wel wat oefening, het is namelijk niet hetzelfde als op een tweewieler. Zo hoef je bijvoorbeeld zelf niet meer te balanceren, dat doen de zijwielen voor jou. Hierdoor hoef je alleen nog maar te focussen op het sturen. Wil je graag een keer proefrijden op een Tworby om te voelen of dit bij jou past? Dan kan dat natuurlijk! Wij organiseren jaarlijks een Tworby Testdag bij jou in de buurt, waar je onder begeleiding van een specialist een proefrit kan maken. Maar we kunnen ook bij je thuis komen, zodat je het in je eigen omgeving kan uitproberen. Heb je behoefte om wat langer aan de Tworby te wennen? Dan kun je de Tworby een week lang lenen om hier een goed gevoel bij te krijgen.

proefrit aanvragen 

Meer weten?

Heb je behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van je mobiliteit? Of is er iemand in jouw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties kan je een proefrit maken.