de Tworby

Driewieler E-bike

Elektrische driewielers, ook wel bekend als E-trikes, bieden tal van voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld erg milieuvriendelijk, geschikt voor alle leeftijden en mobiliteitsniveaus, stabiel en comfortabel en vaak gemakkelijk te parkeren. Daarnaast maken ze het makkelijker om lange afstanden af te leggen en dragen ze bij aan een actieve levensstijl. 

Toch kunnen deze E-trikes soms erg duur uitpakken, en is het zonde om een nieuwe fiets aan te schaffen wanneer je nog beschikt over een goede (elektrische) fiets. Daarom biedt Tworby dé oplossing. Wij toveren namelijk jouw elektrische fiets om tot een driewieler E-bike. 

  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
Omschrijving
Specificaties
Video
Van uw elektrische fiets een e-bike driewieler

Van je elektrische fiets een E-bike driewieler

Wanneer je erover nadenkt om een E-bike driewieler te kopen, dan zul je zien dat de prijzen er niet om liegen. De Tworby verlaagd deze prijzen door van je elektrische fiets een elektrische driewieler te maken. Dit biedt direct de voordelen van een elektrische fiets en van een driewieler:

  • elektrische trapondersteuning
  • stabiliteit
  • beter remmen
  • minder risico

Bekijk de introductievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=tkNCPVn0X9Q 

vraag brochure aan 

Je eigen fiets ombouwen tot driewieler

Opzoek naar een driewieler voor volwassenen, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Met de Tworby bouwen wij je fiets om tot driewieler. Dit tegen een fractie van de kosten van een nieuwe driewieler. Een driewieler voor volwassenen is vaak hoog in prijs te noemen, maar met de Tworby kan je jouw tweewieler ombouwen naar een (elektrische) driewieler. De omgebouwde fiets zorgt voor de stabiliteit die jij nodig hebt.

De Tworby past op een groot gedeelte van alle normale fietsen. Zo zijn fietsen met 7 en 8 versnellingen om te bouwen. Fietsen met 28” wielen. Alle frame maten tussen 46 en 61 cm. En alle fietsen met geen, een midden- en voormotor.

proefrit aanvragen 

Uw fiets ombouwen tot driewieler

Elektrische driewieler volwassenen kopen

Wil je jouw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een gecertificeerd/gekwalificeerd verkooppunt van Tworby bij jou in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties kan je een proefrit maken.