de Tworby

Driewieler kopen

Een driewieler kopen doet u niet zomaar. Er is vaak een onderliggende reden zoals verminderd evenwichtsgevoel. Daardoor ontstaat vaak de angst om te vallen. Deze angst is eenvoudig verholpen door de aankoop van een driewieler. Helaas is de aankoop van een standaard driewieler erg duur. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: Tworby. De Tworby maakt van uw fiets een driewieler. Lagere kosten dan een standaard driewieler, net zo veel voordelen!

  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
Omschrijving
Specificaties
Video

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Met de aankoop van een Tworby kunt u uw eigen fiets ombouwen naar driewieler. Zo blijft u langer mobiel. Het kopen van een Tworby valt vaak voordeliger uit dan de aanschaf van een traditionele driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel in het gebruik. De remkracht van de fiets wordt er ook nog eens beter door. De Tworby bevat namelijk hydraulische remmen om snel tot stilstand te komen wanneer dit nodig is.

vraag brochure aan 

Elektrische driewieler kopen

Interesse in het kopen van een elektrische driewieler? Denk ook eens aan de Tworby ombouwmodule, hiermee verandert u uw eigen elektrische tweewieler in een driewieler. Dit zorgt er voor dat u een driewieler krijgt met trapondersteuning. Dit kan met bijna alle elektrische fietsen met een voor- of middenwielmotor Zo kunt u nog lang blijven genieten van uw elektrische driewieler!

proefrit aanvragen 

Uw fiets ombouwen tot driewieler

Uw fiets ombouwen tot driewieler

Met het kopen van een Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen mobiliteit te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby ook nog eens super veilig! De Tworby is stabiel en comfortabel en zorgt voor jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig uw weg te vinden.

Meer weten?

Wilt u uw fiets graag laten ombouwen? Vind dan aangesloten dealer van Tworby bij u in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en uiteraard een proefrit maken.