de Tworby

Driewieler kopen

Ga je nog graag met de fiets de weg op? Lekker er op uit, boodschappen doen of met vrienden op pad? Maar voel je je niet meer zo veilig op een tweewieler? Dan is de Tworby wat je zoekt. Tworby maakt van jouw tweewieler een driewieler fiets.

Het kan best nog wel een stap zijn om deze overgang te maken, maar door het behoud van je eigen fiets voelt het toch wat meer vertrouwd. Door de ombouw van je fiets ervaart je meer stabiliteit, onder meer tijdens het op- en afstappen. Enkele voordelen van het ombouwen van je fiets naar driewieler zijn:

  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
Omschrijving
Specificaties
Video
Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Je eigen fiets ombouwen naar driewieler

Met de aankoop van een Tworby kan je jouw eigen fiets ombouwen naar driewieler. Zo kan je langer blijven genieten van de vrijheid, zelfstandigheid en mobiliteit die je fiets jouw biedt.

Het kopen van een Tworby valt vaak voordeliger uit dan de aanschaf van een traditionele driewieler, dat komt met name doordat je je eigen fiets gewoon kan behouden - en dus geen nieuwe hoeft aan te schaffen. De Tworby is stabiel en comfortabel in het gebruik. De remkracht van de fiets wordt er ook nog eens beter door. De Tworby bevat namelijk hydraulische remmen om snel tot stilstand te komen wanneer dit nodig is.

vraag brochure aan 

Elektrische driewieler kopen

Ben je erg gehecht aan je elektrische fiets en wil je deze graag houden, maar heb je behoefte aan meer stabiliteit? Dan kan de Tworby jouw elektrische fiets ombouwen tot een elektrische driewieler. Dit is mogelijk met bijna alle elektrische fietsen met een voor- of middenwielmotor. 

proefrit aanvragen 

Elektrische Tworby driewieler kopen
Uw fiets ombouwen tot driewieler

Jouw fiets ombouwen tot driewieler

Met de Tworby wordt je eigen vertrouwde fiets omgebouwd naar een veilige driewielfiets. Hiermee verleng je dus de duur van je eigen mobiliteit, maar ook die van je fiets. Ook als je tijdelijk een gestabiliseerde fiets nodig hebt, is Tworby dé uitkomst! Heb je de drie wielen niet meer nodig? Dan kun je de Tworby weer laten verwijderen. Zo simpel is het. 

Meer weten?

Wil je jouw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een aangesloten verkooppunt bij jou in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en uiteraard een proefrit maken.