de Tworby

Driewieler kopen in Limburg

Woont u in Limburg en bent u van plan om een driewieler te kopen? Met Tworby kunt u weer met een veilig gevoel de weg op. Dit komt doordat we op uw eigen vertrouwde fiets twee wielen achter plaatsen Op deze manier ontstaat een driewielfiets met twee wielen achter en één wiel voor. De twee wielen achter op uw fiets zijn ter ondersteuning en zorgen voor stabiliteit. U ervaart balans waardoor u weer met een prettig gevoel de weg op kan.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Limburg

Pakt u graag de fiets om bij een kennis of familielid op visite te gaan? Om er met de fiets op uit te gaan, de natuur en frisse lucht in? Dat vinden we fijn om te horen, want dagelijkse beweging is goed voor uw mobiliteit. Maar bekruipt u steeds vaker een onprettig en onveilig gevoel op uw fiets? Dat vinden we vervelend. Daarom hebben we hier bij Tworby iets op bedacht. Onze fietsen van Tworby zijn voor u de perfecte oplossing. Tworby zorgt namelijk voor stabiliteit én een veilig gevoel. Met Tworby is het eenvoudig om van uw eigen tweewieler een driewieler fiets te maken. Dit scheelt de kosten van de aanschaf van een compleet nieuwe driewieler. Bij een van onze erkende fietsendealers in Limburg, kunt u eenvoudig uw driewieler laten bouwen. Tworby maakt het weer mogelijk om veilige fietskilometers te maken in Limburg.

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Limburg

Het gevoel van evenwicht verandert naarmate u ouder wordt. Hierdoor kan het zijn dat u niet meer durft te fietsen en fietsen een gevaar lijkt te zijn. U zit niet meer prettig op uw fiets en bent bang om te vallen. Senioren kiezen veelal graag voor een senioren driewieler. Een senioren driewieler biedt stabiliteit en veiligheid. Zo hoeft u bijvoorbeeld bij het tot stilstand komen niet meer af te stappen en kunt u blijven zitten op uw fiets. Tworby bouwt eenvoudig uw huidige fiets om naar een driewielfiets voor senioren. Dit doen we simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. U hoeft geen compleet nieuwe driewieler aan te schaffen. Ook heeft een driewieler voor senioren op lichamelijk vlak zijn voordelen. Tworby maakt dat u kan blijven fietsen en dus ook in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Limburg

Een driewielfiets, oftewel een reguliere fiets met drie wielen, is vaak duur en een hele uitgave. Maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Bij Tworby kunnen we uw van uw eigen fiets met twee wielen, ombouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Limburg

U heeft sinds kort (of al jaren) een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Met een e bike kunt u namelijk nogal hard gaan. Het is natuurlijk zonde, als de elektrische fiets in de garage blijft staan. Bij Tworby hebben we de oplossing. Tworby kan ook uw elektrische fiets ombouwen naar een elektrische driewieler. Zo kunt u elektrisch fietsen alleen dan met drie wielen. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Limburg

Bent u eruit en kiest u voor een driewielfiets van Tworby? In Limburg hebben we diverse dealers die uw fiets kunnen ombouwen naar een driewielfiets. Klik hier voor ons dealeroverzicht en vindt de dichtstbijzijnde dealer in Limburg. Zij helpen u graag verder. U kunt een offerte opvragen en wellicht een proefrit maken.