de Tworby

Driewieler kopen in Gelderland

Wilt u een driewieler kopen in Gelderland? Wij zijn Tworby en met Tworby kunt u weer veilig de weg op. We plaatsen op uw eigen vertrouwde fiets één voorwiel en twee achterwielen ter ondersteuning. Op deze manier hoeft u zelf niet op uw balans te letten en kunt u weer veilig de weg op.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Gelderland

Gaat u graag met de fiets op pad? Om een kleine boodschap te doen, bij vrienden op visite te gaan of om een fietstocht te maken? Maar ervaart u steeds vaker een onveilig gevoel op de fiets? Onze fietsen van Tworby zijn de oplossing. Tworby zorgt namelijk voor stabiliteit en veiligheid. We maken eenvoudig van uw eigen tweewieler een driewieler fiets. Zo hoeft u geen compleet nieuwe driewieler aan te schaffen, dat scheelt in de kosten. We kunnen uw driewieler laten bouwen bij een erkende fietsendealer bij u in de buurt. Met Tworby kunt u er lekker op uit in Gelderland.

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Gelderland

Het gevoel van evenwicht verandert naarmate u ouder wordt. Hierdoor kan het zijn dat u niet meer durft te fietsen en fietsen een gevaar lijkt te zijn. U zit niet meer prettig op uw fiets en bent bang om te vallen. Senioren kiezen veelal graag voor een senioren driewieler. Een senioren driewieler biedt stabiliteit en veiligheid. Zo hoeft u bijvoorbeeld bij het tot stilstand komen niet meer af te stappen en kunt u blijven zitten op uw fiets. Tworby bouwt eenvoudig uw huidige fiets om naar een driewielfiets voor senioren. Dit doen we simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. U hoeft geen compleet nieuwe driewieler aan te schaffen. Ook heeft een driewieler voor senioren op lichamelijk vlak zijn voordelen. Tworby maakt dat u kan blijven fietsen en dus ook in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Gelderland

Een driewielfiets, oftewel een reguliere fiets met drie wielen, is vaak duur en een hele uitgave. Maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Bij Tworby kunnen we uw van uw eigen fiets met twee wielen, ombouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Gelderland

U heeft sinds kort (of al jaren) een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Met een e bike kunt u namelijk nogal hard gaan. Het is natuurlijk zonde, als de elektrische fiets in de garage blijft staan. Bij Tworby hebben we de oplossing. Tworby kan ook uw elektrische fiets ombouwen naar een elektrische driewieler. Zo kunt u elektrisch fietsen alleen dan met drie wielen. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Gelderland

U bent overtuigd en kiest voor een driewielfiets van Tworby. In Gelderland hebben we diverse dealers die uw fiets kunnen ombouwen. Klik hier voor ons dealeroverzicht en vindt de dichtstbijzijnde dealer in Gelderland. Bij onze dealers kunt u een offerte opvragen en een proefrit maken.