de Tworby

Driewieler kopen in Noord-Brabant

Bent u graag in de natuur en wilt u een driewieler kopen in Noord-Brabant? Dankzij Tworby kunt u geheel veilig weer de weg op. Wij plaatsen namelijk twee achterwielen op uw eigen vertrouwde fiets ter ondersteuning. Hierdoor heeft u twee achterwielen en één voorwiel op uw fiets. Dit biedt stabiliteit en balans waardoor u weer met een fijn gevoel op pad kunt gaan.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Noord-Brabant

Bevindt u zich graag in de mooie natuur die Noord-Brabant te bieden heeft? Of pakt u regelmatig de fiets om een boodschap te doen of om bij vrienden op visite te gaan? Dan wilt u uiteraard met een veilig gevoel de fiets op gaan. Voelt u zich echter steeds vaker onveilig op de fiets? Dan bieden de fietsen van Tworby de uitkomst. Bij Tworby begrijpen we namelijk hoe belangrijk dagelijkse beweging is voor uw mobiliteit. Om ervoor te zorgen dat u weer met een veilig gevoel kunt gaan fietsen, komen we dan ook met de ideale oplossing. Zo is het met Tworby eenvoudig om uw eigen tweewieler fiets tot een driewieler fiets om te toveren. Aangezien u geen compleet nieuwe driewieler hoeft aan te schaffen, bespaart u bovendien ook nog eens op de kosten. We kunnen uw driewieler bij een van de erkende fietsendealers in Noord-Brabant laten bouwen. Dankzij Tworby kunt u weer flink wat veilige kilometers maken in het prachtige Noord-Brabant.

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Noord-Brabant

Het gevoel van evenwicht verandert naarmate u ouder wordt. Hierdoor kan het zijn dat u niet meer durft te fietsen en fietsen een gevaar lijkt te zijn. U zit niet meer prettig op uw fiets en bent bang om te vallen. Senioren kiezen veelal graag voor een senioren driewieler. Een senioren driewieler biedt stabiliteit en veiligheid. Zo hoeft u bijvoorbeeld bij het tot stilstand komen niet meer af te stappen en kunt u blijven zitten op uw fiets. Tworby bouwt eenvoudig uw huidige fiets om naar een driewielfiets voor senioren. Dit doen we simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. U hoeft geen compleet nieuwe driewieler aan te schaffen. Ook heeft een driewieler voor senioren op lichamelijk vlak zijn voordelen. Tworby maakt dat u kan blijven fietsen en dus ook in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Noord-Brabant

Een driewielfiets, oftewel een reguliere fiets met drie wielen, is vaak duur en een hele uitgave. Maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Bij Tworby kunnen we uw van uw eigen fiets met twee wielen, ombouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Noord-Brabant

U heeft sinds kort (of al jaren) een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Met een e bike kunt u namelijk nogal hard gaan. Het is natuurlijk zonde, als de elektrische fiets in de garage blijft staan. Bij Tworby hebben we de oplossing. Tworby kan ook uw elektrische fiets ombouwen naar een elektrische driewieler. Zo kunt u elektrisch fietsen alleen dan met drie wielen. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Noord-Brabant

Is uw keuze gevallen op een driewielfiets van Tworby? Dan kunt u in Noord-Brabant bij diverse dealers terecht. Klik hier voor ons dealeroverzicht en vindt de dichtstbijzijnde dealer in Noord-Brabant. Zij staan voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld een offerte wilt opvragen of graag even een proefrit op een van onze fietsen wilt maken.