de Tworby

Driewieler kopen in Zuid-Holland

Wilt u graag een driewieler kopen in Zuid-Holland? Dan kunt u bij Tworby terecht wanneer u graag weer met een veilig gevoel de weg op wilt. Bij Tworby plaatsen we namelijk één voorwiel en twee achterwielen op uw eigen vertrouwde fiets. Dit zorgt voor ondersteuning en balans, waardoor u weer zonder zorgen de weg op kunt.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Zuid-Holland

Heeft u geen auto tot uw beschikking? Of geniet u er simpelweg van om met de fiets op pad te gaan? Om te genieten van de natuur, een boodschap in het dorp te doen of bij vrienden op visite te gaan? Bij Tworby zijn we ons bewust van de impact van dagelijkse beweging op uw mobiliteit. Voelt u zich de afgelopen tijd echter steeds vaker onveilig op uw fiets? Dan zijn de fietsen van Tworby de perfecte oplossing. Onze fietsen bieden namelijk stabiliteit en veiligheid, doordat ze zijn voorzien van twee achterwielen en één voorwiel. Wij kunnen eenvoudig van uw vertrouwde tweewieler fiets een driewieler fiets maken. Dit scheelt bovendien ook weer in de kosten, aangezien u geen compleet nieuwe driewieler hoeft aan te schaffen. Bij één van onze erkende dealers bij u in de buurt kunnen wij uw driewieler laten bouwen. Dankzij het gebruik van Tworby wordt het mogelijk om weer veilig de weg op te gaan in Zuid-Holland.

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Zuid-Holland

Het gevoel van evenwicht verandert naarmate u ouder wordt. Hierdoor kan het zijn dat u niet meer durft te fietsen en fietsen een gevaar lijkt te zijn. U zit niet meer prettig op uw fiets en bent bang om te vallen. Senioren kiezen veelal graag voor een senioren driewieler. Een senioren driewieler biedt stabiliteit en veiligheid. Zo hoeft u bijvoorbeeld bij het tot stilstand komen niet meer af te stappen en kunt u blijven zitten op uw fiets. Tworby bouwt eenvoudig uw huidige fiets om naar een driewielfiets voor senioren. Dit doen we simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. U hoeft geen compleet nieuwe driewieler aan te schaffen. Ook heeft een driewieler voor senioren op lichamelijk vlak zijn voordelen. Tworby maakt dat u kan blijven fietsen en dus ook in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Zuid-Holland

Een driewielfiets, oftewel een reguliere fiets met drie wielen, is vaak duur en een hele uitgave. Maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Bij Tworby kunnen we uw van uw eigen fiets met twee wielen, ombouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Zuid-Holland

U heeft sinds kort (of al jaren) een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Met een e bike kunt u namelijk nogal hard gaan. Het is natuurlijk zonde, als de elektrische fiets in de garage blijft staan. Bij Tworby hebben we de oplossing. Tworby kan ook uw elektrische fiets ombouwen naar een elektrische driewieler. Zo kunt u elektrisch fietsen alleen dan met drie wielen. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Zuid-Holland

Bent u overtuigd en wilt u graag een driewielfiets van Tworby kopen? Dan kunt u in Zuid-Holland bij diverse dealers terecht die uw fiets ombouwen naar een driewielfiets. Klik hier voor ons dealeroverzicht en vindt de dichtstbijzijnde dealer in Zuid-Holland. Bij deze dealer kunt u terecht voor bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken op een van onze fietsen.