de Tworby

Driewieler maken van gewone fiets

Wanneer je besluit om een driewieler te nemen, dan is dat een flinke investering. Gelukkig biedt Tworby een uitkomst. Met Tworby kun je een driewieler maken van een gewone fiets. Dit kan tot wel zo'n drie keer goedkoper uitvallen dan de aanschaf van een nieuwe complete driewieler. Zo bespaar je flink en kun je toch gebruik maken van de gemakken van een driewieler.

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video
Gewone fiets ombouwen naar een Tworby driewieler

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Je kunt er voor kiezen om van een gewone fiets een driewieler te maken. Zo kan jouw stalen ros gerust nog een paar jaar mee. Maar ook als je een gewone elektrische fiets hebt, kan die in 99% van de gevallen omgebouwd worden tot driewieler. Zo heeft u toch een driewieler met trapondersteuning, maar niet de kosten van een elektrische driewieler. Dit geld voor alle elektrische fietsten met een voor- of middenmotor.

vraag brochure aan 

Driewieler voor volwassenen

Opzoek naar een driewieler voor volwassenen, maar u wilt niet te veel geld uitgeven? Met de Tworby module maken wij van uw tweewieler een stabiele driewieler. De Tworby module is al vanaf €1.799,- verkrijgbaar en wordt omgebouwd bij uw lokale fietsenwinkel. 

De Tworby past op een groot gedeelte van alle normale fietsen. Zo zijn fietsen met 7 en 8 versnellingen om te bouwen. Fietsen met 28” wielen. Alle frame maten tussen 49 en 61 cm. En alle fietsen met geen, een midden- en voormotor.

proefrit aanvragen 

Driewieler voor volwassenen
Van uw fiets een driewieler maken

Van uw fiets een driewieler maken?

De Tworby wordt uitsluitend gemonteerd door een van de aangesloten dealers die door heel Nederland zijn gevestigd. Zij installeren de fietsmodule en u kunt er weer jaren tegen. Geen dealer bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Samen gaan wij opzoek naar de beste oplossing.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.