de Tworby

Driewieler maken van gewone fiets

De aanschaf van een nieuwe driewieler kan vaak duur uitvallen. Daarnaast heb je vaak nog een goede fiets in de schuur staan waarvan het zonde is om deze weg te doen. Gelukkig biedt Tworby een uitkomst. Met Tworby kan je je eigen vertrouwde fiets namelijk ombouwen tot stabiele driewieler. Hiermee bespaar je niet alleen flink op de kosten, maar verleng je ook de levensduur van je eigen fiets. Wat ook nog eens erg duurzaam is. 

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video
Gewone fiets ombouwen naar een Tworby driewieler

Gewone fiets ombouwen tot driewieler

Je kan ervoor kiezen van een gewone fiets een driewieler te maken. Dit doet Tworby door middel van een unieke gepatenteerde techniek, waarmee het achterwiel wordt vervangen door twee stabiele zijwielen. Ook als je een gewone elektrische fiets hebt, kan die in 99% van de gevallen omgebouwd worden tot driewieler. Zo heb je een driewieler met trapondersteuning, zonder de kosten van een elektrische driewieler. Dit geldt voor alle elektrische fietsten met een voor- of middenmotor.

vraag brochure aan 

Driewieler voor volwassenen

Opzoek naar een driewieler voor volwassenen, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Bij Tworby maken wij van jouw tweewieler een stabiele driewieler. De Tworby module is al vanaf €1.799,- verkrijgbaar en wordt omgebouwd bij jouw lokale fietsenwinkel. 

De Tworby past op een groot gedeelte van alle normale fietsen. Zo zijn fietsen met 7 en 8 versnellingen om te bouwen. Fietsen met 28” wielen. Alle frame maten tussen 49 en 61 cm. En alle fietsen met geen, een midden- en voormotor.

proefrit aanvragen 

Driewieler voor volwassenen
Van uw fiets een driewieler maken

Van jouw fiets een driewieler maken?

De Tworby wordt uitsluitend gemonteerd door één van de aangesloten verkooppunten die door heel Nederland zijn gevestigd. Geen verkooppunt bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op. Samen gaan wij opzoek naar de beste oplossing.

Meer weten?

Heb je behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van je mobiliteit? Of is er iemand in jouw omgeving die zijn of haar fiets wil laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties kan je een proefrit maken.