de Tworby

Driewieler kopen in Zutphen

Bent woonachtig in Zutphen en op zoek naar een driewieler fiets? Tworby is precies wat u zoekt. Met Tworby heeft u twee achterwielen en één voorwiel, waardoor u stabiel op uw fiets zit. Deze stabiliteit geeft u gegarandeerd een veilig en gerust gevoel op de weg. Kiest u voor Tworby, dan kiest u voor veilige en fijne fietskilometers.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Zutphen

Zit u de laatste tijd minder prettig op uw fiets? Heeft u het gevoel dat u onstabiel zit? En bent u bang om te vallen? We begrijpen als geen ander, dat dit u een onveilig gevoel heeft. Het is ook vanzelfsprekend dat u daardoor waarschijnlijk minder vaak de fiets pakt. En dat vinden wij bij Tworby jammer. Want door het gebruik van een fiets blijft u mobiel. En dat niet alleen, het is toch heerlijk om met de fiets een boodschap te doen, een bezoek te brengen aan familie of vrienden of een fietsttocht te maken? Bij Tworby weten we wel raad met deze situatie. Door twee wielen achter én een wiel voor te plaatsen, zit u op een gestabiliseerde driewielfiets. En wat al helemaal mooi is, is dat we uw eigen tweewieler fiets gemakkelijk om kunnen bouwen. Een driewieler geeft u stabiliteit en veiligheid.

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Zutphen

Naarmate u ouder wordt, het gevoel van evenwicht vermindert en u daardoor niet meer durft te fietsen, lijkt fietsen opeens een gevaar. U bent bang om te vallen, waardoor u niet lekker op uw fiets zit. Senioren kiezen graag voor een senioren driewieler, dit biedt stabiliteit en veiligheid. Door de stabiliteit kunt u bij stilstand blijven zitten en hoeft u niet af te stappen. Met Tworby bouwen we eenvoudig uw fiets om naar een driewielfiets voor senioren, simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. Daarnaast heeft een driewieler voor senioren lichamelijk ook zijn voordelen. Doordat we met Tworby van uw eigen fiets een driewielfiets maken, blijft u fietsen en blijft u in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Zutphen

Een reguliere fiets met drie wielen is vaak duur, maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Tworby maakt het mogelijk om uw fiets met twee wielen om te bouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Zutphen

U heeft een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Natuurlijk is dit zonde van uw elektrische fiets. Bij Tworby weten we daar wel raad mee. Tworby bouwt ook uw elektrische fiets om naar een elektrische driewieler. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

 

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Zutphen

U bent overtuigd van een driewieler en kiest voor de Tworby. Uw dichtstbijzijnde dealer in Zutphen is Profile Bleumink. Bij Profile Bleumink informeren ze u graag verder. Daarnaast kunt u een offerte opvragen en mogelijk een proefrit maken.