de Tworby

Tworby: zijwielen voor volwassenen

Veel volwassenen en ouderen voelen zich niet meer vertrouwd op hun fiets. Dit kan komen door drukte in het verkeer, moeite met op- en afstappen, of simpelweg door angst. Ze hebben moeite met hun evenwicht of hebben te maken gehad met flinke valpartijen. En dit zorgt voor veel angst en onzekerheid. Daardoor kan je wereld erg worden beperkt.  

Komt dit jou bekend voor? Dan heeft Tworby de oplossing voor jou. Je kan namelijk gemakkelijk overstappen op een driewieler voor volwassenen. De Tworby zorgt voor twee extra wielen, waardoor je weer veilig en stabiel de weg op kan. 

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Volwassen driewieler

We krijgen vaak te horen dat de overstap naar een fiets met zijwielen gepaard gaat met twijfels. Het wordt namelijk vaak bestempeld als iets sufs, of er is een angst dat de zijwielen doen blijken dat er iets aan de hand is. Deze taboes wil Tworby doorbreken. 

Zo'n tien jaar geleden werd er ook nog zo over de elektrische fiets gedacht. Tegenwoordig rijdt jong en oud erop rond. Zo zien we ook al een groei in het driewieler segment. Nu de Tworby op de markt is, is deze stap nog kleiner. 

Het strakke design van de Tworby past op bijna elke reguliere fiets en behoudt daarmee een moderne uitstraling. Zo heb je een driewieler met de uitstraling van een tweewieler en ga je mee met de tijd. 

Bekijk de introductievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=tkNCPVn0X9Q 

vraag brochure aan 

Zijwielen volwassenen

De Tworby is hét alternatief voor de zogenaamde zijwielen voor volwassenen. De twee zijn eigenlijk niet met elkaar vergelijkbaar. Met het opstappen merk je al het verschil. De Tworby geeft meteen bij de eerste rit een veilig en gerust gevoel. Door zijn degelijke en doordachte uitvoering heb je een stabiele zit- en fietshouding. 

proefrit aanvragen 

Driewieler fiets voor volwassenen

Met de Tworby module wordt jouw eigen vertrouwde fiets omgebouwd tot een veilige driewielfiets. Hiermee verleng je dus de duur van je eigen mobiliteit, maar ook die van je fiets.

Ook als je tijdelijk een gestabiliseerde fiets nodig heeft, is Tworby dé uitkomst! Heb je de drie wielen niet meer nodig? Dan kan je de Tworby ook weer laten verwijderen en kan je gewoon weer gebruik maken van je vertrouwde tweewieler. Zo simpel is het.

Meer weten?

Heb je behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van je mobiliteit? Of is er iemand in jouw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties kan je een proefrit maken.