de Tworby

Wanneer een driewieler aanschaffen?

Wanneer besluit je om een driewieler aan te schaffen? In de meeste gevallen kiezen mensen voor een driewieler uit een gevoel van angst en onveiligheid. Dit ontstaat vaak door een gevoel van instabiliteit, bijvoorbeeld tijdens het op- en afstappen. Om dit op te vangen is een driewieler een uitstekende optie. Vooral met trapondersteuning, zodat je ook nog fijne afstanden kan fietsen.

Helaas zijn nieuwe driewielers niet goedkoop. Gelukkig is er daarom Tworby. Met Tworby kan je je eigen fiets laten ombouwen tot stabiele driewieler. Dit kost een fractie van de normale driewieler aankoopprijs. Zo bespaar je flink en kun je toch gebruik maken van de gemakken van een driewieler.

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Driewieler maken van gewone fiets

Zit je de laatste tijd minder stabiel op je fiets? En resulteert dit in een onveilig gevoel? Wellicht ook met de angst om te vallen? Maar wil je wel graag mobiel blijven? De fiets pakken wanneer het lekker weer is? Voor een kleine boodschap, een bezoek aan familie of een fietstocht met je gezin? Het is jammer als je dit soort uitstapjes niet meer kan maken, doordat je minder prettig op je fiets zit. Bij Tworby kunnen we je helpen. Wij maken van jouw eigen tweewieler een stabiele driewieler, met onze unieke gepatenteerde techniek. We plaatsen twee wielen achter, waardoor je stabiel op je fiets zit. Dit geeft gegarandeerd een veilig gevoel, waardoor de angst om te vallen verdwijnt en je weer volop kan genieten van de vrijheid en zelfstandigheid die je fiets jou biedt. 

vraag brochure aan 

Proefrit aanvragen

Het fietsen op een driewieler vergt echter wel wat oefening, het is namelijk niet hetzelfde als op een tweewieler. Zo hoef je bijvoorbeeld zelf niet meer te balanceren, dat doen de achterwielen voor jou. Hierdoor hoef je alleen nog maar te focussen op het sturen. Wil je graag een keer proefrijden op een Tworby om te voelen of dit bij jou past? Dan kan dat natuurlijk! Wij organiseren jaarlijks een Tworby Testdag bij jou in de buurt, waar je onder begeleiding van een specialist een proefrit kan maken. Maar we kunnen ook bij je thuis komen, zodat je het in je eigen omgeving kan uitproberen. Heb je behoefte om wat langer aan de Tworby te wennen? Dan kun je de Tworby een week lang lenen om hier een goed gevoel bij te krijgen.

proefrit aanvragen 

Driewieler kopen

De Tworby wordt uitsluitend gemonteerd door een van de aangesloten verkooppunten die door heel Nederland zijn gevestigd. Geen verkooppunt bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op. Samen gaan wij opzoek naar een oplossing.

Meer weten?

Heb je behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van je mobiliteit? Of is er iemand in jouw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties kan je een proefrit maken.