de Tworby

Driewieler kopen volwassene

Heb je behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen, maar wil je het liefste je eigen fiets behouden? Dan is Tworby de oplossing voor jou! Tworby maakt van jouw tweewieler een driewieler, zodat je weer met een prettig gevoel de weg op kan. 

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

De voordelen van een driewieler

Een driewieler zorgt voor stabiliteit bij onder andere volwassenen. Dat zorgt direct voor een aantal voordelen. De fiets blijft stabiel staan bij het op- en afstappen. Daarnaast hoef je bij een kruispunt niet meer af te stappen, en kan je gewoon blijven zitten. Ook is balans houden een probleem van het verleden. Wel is het even wennen om te fietsen op een driewieler, maar na een aantal ritjes is dit probleem al snel verholpen! Je kan ook een proefrit aanvragen, zodat je tijdens deze proefrit zelf het gemak kan ervaren.

Vraag een proefrit aan

Driewieler kopen voor volwassenen

Opzoek naar een driewieler voor volwassenen, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Met de Tworby bouwen wij jouw fiets om tot driewieler. Dit tegen een fractie van de kosten van een nieuwe driewieler. De omgebouwde fiets zorgt voor de stabiliteit die jij nodig hebt.

De Tworby past op een groot gedeelte van alle normale fietsen. Zo zijn fietsen met 7 en 8 versnellingen om te bouwen. Fietsen met 28” wielen. Alle frame maten tussen 49 en 61 cm. En alle fietsen met geen, een midden- en voormotor.

brochure

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verleng je niet alleen het gebruik van je huidige fiets, maar de Tworby helpt ook mee de duur van je eigen mobiliteit te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby ook nog eens super veilig! De rijeigenschappen zijn gelijk of zelfs beter dan een traditionele driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel en zal zorgen voor (nog) jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig je weg te vinden.

Meer weten?

Heb je behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van je mobiliteit? Of is er iemand in jouw omgeving die zijn of haar fiets wil laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties kan je een proefrit maken.