de Tworby

Driewieler kopen volwassene

Als u niet meer op een normale fiets kunt fietsen, dan is het tijd om een driewieler te overwegen. Een driewieler voor volwassenen maakt het mogelijk om nog lang te genieten van een gezond ritje op de fiets. Wanneer u zoekt op driewieler volwassenen kopen komt u een waslijst aan opties tegen. Maar waarom zou u kiezen voor een splinternieuwe driewieler als u nog tevreden bent over uw huidige fiets. Maak van uw eigen fiets een driewieler met Tworby.

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

De voordelen van een driewieler

Een driewieler zorgt voor stabiliteit bij onder andere volwassenen. Dat zorgt direct voor een aantal voordelen. U hoeft niet al rollende af of op te stappen. Ook is balans houden een probleem van het verleden. Wel is het even wennen om te fietsen op een driewieler, maar na een aantal ritjes, is dit probleem al snel verholpen! U kunt ook een proefrit aanvragen op een Tworby, tijdens deze proefrit kunt u het gemak zelf ervaren.

Vraag een proefrit aan

Driewieler kopen voor volwassenen

Opzoek naar een driewieler voor volwassenen, maar u wilt niet te veel geld uitgeven? Met de Tworby fiets module bouwen wij uw fiets om tot driewieler. Dit tegen een fractie van de kosten van een nieuwe driewieler. De driewieler voor volwassenen prijs is hoog te noemen. Maar met de Tworby kun u uw gewone tweewieler ombouwen naar een (elektrische) driewieler. De omgebouwde fiets zorgt voor de stabiliteit die jij nodig hebt.

De Tworby past op een groot gedeelte van alle normale fietsen. Zo zijn fietsen met 7 en 8 versnellingen om te bouwen. Fietsen met 28” wielen. Alle frame maten tussen 49 en 61 cm. En alle fietsen met geen, een midden- en voormotor.

Brochure

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen mobiliteit te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby ook nog eens super veilig! De rijeigenschappen zijn gelijk of zelfs beter dan een traditionele driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel en zal zorgen voor (nog) jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig je weg te vinden.

Het fietsen op een driewieler vereist wel enige oefening. Aangezien u niet kunt hangen in de bochten, moet u echt sturen.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.