de Tworby

Maak van uw tweewieler een driewieler voor volwassenen

Bent u volwassen en heeft u meer behoefte aan ondersteuning tijdens het fietsen of bent u instabiel op uw normale fiets? Dan bent u niet alleen! Veel mensen ervaren deze belemmering en op een gegeven moment is er nog maar één antwoord, namelijk: een driewieler voor volwassenen. Deze driewieler zorgt ervoor dat u mobiel kunt blijven. Een ijsje eten met uw kleinzoon of kleindochter, boodschappen doen of met vrienden op pad: het is allemaal mogelijk dankzij de volwassen driewieler van Tworby. Een driewieler voor volwassenen is vooral handig met het opstappen, afstappen en het naderen van een oversteekplaats. Bovendien is de driewieler zowel duurzamer als steviger dan een tweewieler. Zo kunt u met een driewieler fiets voor volwassenen vol vertrouwen blijven deelnemen aan het verkeer.

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Driewielfietsen voor volwassenen 

Een fiets met drie wielen is zeker niet alleen voor ouderen of mensen met een beperking. Volwassenen stappen ook veel vaker over naar een driewieler  als er problemen ontstaan met zelfvertrouwen of balans op de fiets. Misschien bent u een keer gevallen of durft u niet meer goed te fietsen: het zijn allemaal momenten waarbij een driewielfiets voor volwassenen in beeld komt.

Maar het overstappen naar zijwieltjes voor volwassenen is vaak een grote stap. Niet alleen emotioneel gezien, maar ook financieel gezien. Heeft u nog een goede (elektrische) fiets, maar bent u wel opzoek naar wat extra stabiliteit? Daar hebben wij dé oplossing voor: De Tworby. De Tworby maakt het mogelijk om van uw normale tweewieler een driewieler voor volwassenen te maken. 

vraag brochure aan 

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen mobiliteit te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby ook nog eens enorm betrouwbaar! De rijeigenschappen zijn gelijk of zelfs beter dan een gewone driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel en zal zorgen voor jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt om snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig je weg te vinden.

Het fietsen op een driewieler vereist voor veel volwassenen wel enige oefening. Aangezien u niet kunt hangen in de bochten, moet u echt sturen. Vandaar dat u bij onze dealers met demo welkom bent om de Tworby uit te proberen. Zij ondersteunen u met het uitproberen en het veilig uitproberen van de Tworby.

proefrit aanvragen 

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.