de Tworby

Maak van uw tweewieler een driewieler voor volwassenen

Heeft u meer behoefte aan ondersteuning tijdens het fietsen of bent u instabiel op uw normale fiets? Dan bent u niet alleen! Veel mensen ervaren deze belemmering en op een gegeven moment is er nog maar één antwoord, namelijk: een driewieler voor volwassenen. Deze drie wiel fiets zorgt ervoor dat u mobiel kunt blijven. Een ijsje eten met uw kleinzoon of kleindochter, boodschappen doen of met vrienden op pad: het is allemaal mogelijk dankzij de volwassen driewieler van Tworby. Een driewieler voor volwassenen is vooral handig met het opstappen, afstappen en het naderen van een oversteekplaats. Bovendien is de driewieler zowel duurzamer als steviger dan een tweewieler. Zo kunt u met een driewieler fiets voor volwassenen vol vertrouwen blijven deelnemen aan het verkeer.

All-in vanaf €1.475,- incl. btw ex. montage

  • Hét hulpmiddel voor mensen met een belemmering
  • Ter ondersteuning van iemand die de extra ondersteuning nodig heeft
  • Innovatieve patent pending module op uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Geschikt voor (elektrische) fietsen met 7 of 8 versnellingen
  • Geschikt voor fietsen met 28" wielen
  • Past door een normale deur
  • Tot 40% goedkoper dan een standaard driewieler

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewielfietsen voor senioren

Senioren stappen vaak over naar een drie wiel fiets als er problemen ontstaan met zelfvertrouwen of balans op de fiets. Misschien bent u een keer gevallen of durft u niet meer goed te fietsen: het zijn allemaal momenten waarbij een driewielfiets voor senioren in beeld komt.

Maar het overstappen naar zijwieltjes voor volwassenen is vaak een grote stap. Niet alleen emotioneel gezien, maar ook financieel gezien. Heeft u nog een goede (elektrische) fiets, maar bent u wel opzoek naar wat extra stabiliteit? Daar hebben wij dé oplossing voor: De Tworby. De Tworby maakt het mogelijk om uw normale tweewieler een senioren driewieler te maken.

vraag brochure aan 

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen mobiliteit te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby ook nog eens enorm betrouwbaar! De rijeigenschappen zijn gelijk of zelfs beter dan een gewone driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel en zal zorgen voor jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt om snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig je weg te vinden.

Het fietsen op een drie wiel fiets vereist wel enige oefening. Aangezien u niet kunt hangen in de bochten, moet u echt sturen. Vandaar dat u bij onze dealers met demo welkom bent om de Tworby uit te proberen. Zij ondersteunen u met het uitproberen en het veilig uitproberen van de Tworby.

proefrit aanvragen 

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.