de Tworby

Driewieler fiets volwassenen: de Tworby

Wanneer je er graag met de fiets op uit trekt, maar de stabiliteit is niet meer wat die geweest is, dan is het misschien tijd om te denken aan een driewieler fiets voor volwassenen. Een driewieler zorgt er effectief voor dat je de stabiliteit weer terug krijgt. Dit zorgt er voor dat je weer zelfverzekerd de weg op kan. De Tworby heeft nog een ander bijkomend voordeel. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen. Je kunt je huidige gewoon laten ombouwen tot driewieler.

  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
Omschrijving
Specificaties
Video
Driewieler volwassenen

Driewieler volwassenen

Met de Tworby maak je van je gewone fiets een driewieler. Het is natuurlijk een stap om te nemen, maar een driewieler biedt veel voordelen:

  • stabiliteit
  • betere remmen
  • makkelijk op en af stappen
  • twee wielen achter

Nu is de Tworby niet zomaar een driewieler. Kijkend naar de breedte van een reguliere driewieler, is de Tworby smaller. Het valt daardoor minder op, en samen fietsen blijft een genot!

vraag brochure aan 

Goedkope driewieler volwassenen

Wanneer je dan de keuze hebt gemaakt en gaat zoeken op het internet, dan vind je ontzettend veel driewielers. In verschillende prijsklassen. Gaan we kijken naar de A-merken, dan sla je achterover door de prijzen. Ook daar doet Tworby wat aan.

Tworby heeft een lagere prijs dan de standaard driewielers. Dit komt door de manier waarop wij fabriceren en doordat je je eigen fiets kan hergebruiken.  Ook wanneer je een elektrische fiets hebt met voor- of middenmotor, dan kan daar een elektrische driewieler van gemaakt worden. Daardoor is de startprijs goedkoper dan die van een traditionele driewielfiets.

proefrit aanvragen 

Goedkope driewieler volwassenen
Uw fiets ombouwen tot driewieler

Jouw fiets ombouwen tot driewieler

Je hebt de knoop doorgehakt en gaat voor Tworby! Kijk in ons verkoperoverzicht voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. Zij installeren de Tworby voor jou en helpen je graag op weg! Heb je nog vragen over de Tworby? Bel ons dan gerust.

Het fietsen op een driewieler vereist wel enige oefening. Maar oefening baart kunst! Bekijk hieronder onze instructievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=pHEM20eLfyc 

Meer weten?

Wil je jouw fiets graag laten ombouwen? Vind dan aangesloten verkooppunt van Tworby bij jou in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en uiteraard een proefrit maken.