de Tworby

Elektrische driewieler

Wanneer u een elektrische fiets hebt, maar u onstabiel begint te voelen, dan is de eenvoudigste oplossing de Tworby. Dit betekent dat u van uw elektrische fiets een driewieler kan maken. Zo hoeft u niet te kijken naar een driewieler met trapondersteuning, u maakt er gewoon een met de Tworby. Zo kunt u nog steeds veilig op weg en er op uit wanneer u dat wilt. Zo kunt u met uw driewieler (elektrische fiets) veilig deelnemen aan het verkeer.

  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
Omschrijving
Specificaties
Video

Elektrische driewielfiets prijs

Als u dan besloten heeft dat een tweewieler niet meer verantwoord is, dan gaat u vanzelf op zoek naar een elektrische driewieler. Wees gewaarschuwd, de prijzen liggen ontzettend hoog. Heeft u al een elektrische fiets? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt uw elektrische fiets gewoon behouden en er een elektrische driewieler van maken. Met de Tworby kan dit al vanaf €1.475,-. Nu lijkt dit misschien nog hoog, maar als u de prijzen van een elektrische driewieler heeft gezien, zult u ook zien dat deze prijs best meevalt.

Bekijk de introductievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=tkNCPVn0X9Q 

vraag brochure aan 

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen mobiliteit te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby ook nog eens super veilig! De rijeigenschappen zijn gelijk of zelfs beter dan een traditionele driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel en zal zorgen voor (nog) jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig je weg te vinden.

Het fietsen op een driewieler vereist wel enige oefening. Aangezien u niet kunt hangen in de bochten, moet u echt sturen.

proefrit aanvragen 

Elektrische driewieler volwassenen kopen

Wilt u uw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een gecertificeerd/gekwalificeerd dealer van Tworby bij u in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.