de Tworby

Elektrische driewieler

Wanneer u een elektrische fiets heeft, maar u zich hier niet meer veilig op voelt kan het zijn dat u op zoek moet gaan naar een vervangend vervoersmiddel. Wist u dat u uw eigen elektrische fiets om kunt laten bouwen naar een driewieler? Met de Tworby ombouwmodule wordt uw eigen elektrische fiets behouden en wordt er door het vervangen van het achterwiel door twee wielen veel stabiliteit aan toegevoegd. Binnen de kortste keren kunt u weer zelfverzekerd en veilig de weg op.

  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die meer (tijdelijk) stabiliteit kan gebruiken. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
Omschrijving
Specificaties
Video
Elektrische driewieler fiets prijs

Elektrische driewieler fiets prijs

De aanschaf van een nieuwe elektrische driewieler kan best hoog uitpakken. Heeft u al een elektrische fiets? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Met de Tworby ombouwmodule kunt u van uw eigen elektrische fiets een elektrische driewieler maken, al vanaf €1.799,-. 

vraag brochure aan 

Elektrische fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige (elektrische) fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen fietservaring te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby ook nog eens super veilig. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig uw weg te vinden.

Het fietsen op een elektrische driewieler vereist wel enige oefening. Daarom brengen wij u graag in contact met een lokale ergotherapeut die u hierbij kan helpen, aan de hand van fietslessen. Zowel voor als na de aanschaf van een Tworby. 

Contactformulier

Elektrische fiets ombouwen naar driewieler

Elektrische driewieler volwassenen kopen

Wilt u uw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een gecertificeerd/gekwalificeerd dealer van Tworby bij u in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.