De Tworby meenemen op een fietsendrager

De Tworby maakt het mogelijk om van jouw eigen (elektrische) fiets een stabiele driewieler te maken. Dit draagt bij aan je mobiliteit en vitaliteit, ons doel is immers om mensen zo lang mogelijk door te laten fietsen. Als je van fietsen houdt is de kans groot dat je deze wel eens meeneemt op reis, of dit nu in eigen land of in het buitenland is. Wij krijgen vaak de vraag of het ook mogelijk is om de Tworby te vervoeren, zodat je ook tijdens een uitstapje kan genieten van een stabiele fietservaring. Hieronder lees je over de mogelijkheden en vind je een aanmeldformulier voor jouw eigen aangepaste fietsendrager. 

Tworby fietsendrager

De Tworby is helaas niet compatibel met een standaard fietsendrager, voor het vervoeren van jouw omgebouwde driewieler zal je een aangepaste drager aan moeten aanschaffen. Onze partner USVA heeft een fietsendrager ontwikkelt waarop je zowel de Tworby als een tweewieler kan vervoeren. Bij USVA hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve maatwerkvoorzieningen. 

Prijs

Benieuwd naar de prijs van de aangepaste fietsendrager? Bij USVA kan je deze aanschaffen voor €1.095 inclusief BTW. Let op: als je de fietsendrager thuis wil laten bezorgen komt hier een bedrag van €50 bovenop (dit verzendbedrag is van toepassing voor alle bezorgingen binnen Nederland, verzending naar het buitenland kan afwijken). De drager kan ook kosteloos opgehaald worden bij USVA in Haarle.

Technisch

Er zijn een paar belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden voordat je een aangepaste fietsendrager van USVA aanschaft. Zo is het maximale draaggewicht van de fietsendrager 60KG. De fietsendrager zelf weegt 20 KG, wat er voor zorgt dat een volledig beladen fietsendrager uitkomt op een kogeldruk van 80KG. Voor meer informatie over de aangepaste fietsendrager kan je het onderstaande aanvraagformulier invullen, wij zorgen dat USVA contact met je opneemt.