Tworby

Vanaf €1.799,- incl. btw excl. montage.

  • Hét hulpmiddel om veilig te blijven fietsen.
  • Blijf zelfredzaam en vitaal.
  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Binnen één week weer veilig de weg op.
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur.
Omschrijving
Specificaties
Video
Handleiding

De Tworby Module

Hét alternatief voor een normale driewieler. U kunt gewoon uw eigen fiets blijven gebruiken en toch genieten van het gemak van een driewieler. Dit omdat uw huidige fiets omgebouwd wordt tot een driewieler met de gepatenteerde Tworby module. Deze maakt het mogelijk om van bijna iedere fiets een driewieler te maken. Ook is deze handeling weer snel terug te draaien als u geen driewieler meer nodig heeft! Zo blijft u tegen een fractie van de normale driewieler kosten toch mobiel.

vraag brochure aan 

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Wanneer u hulpbehoevend bent op de fiets is de Tworby wat u zoekt. Het maakt van uw fiets een driewieler welke er nog steeds normaal uitziet. Door de Tworby kunt u weer veilig boodschappen doen, een ijsje eten met de (klein)kinderen of gewoon lekker op pad. Zo heeft u nog jaren gegarandeerd fietsplezier. Bent u opzoek naar een hulpmiddel voor het verlangen van uw mobiliteit? 

proefrit aanvragen 

Volwassen driewieler fietsen

De kosten van driewielers volwassenen zijn hoog. Het is een investering van formaat, vooral als u nog een prima fiets thuis heeft staan. Ook als u een elektrische driewielfiets zoekt, moet u rekening houden met een aardige kostenpost. De Tworby brengt daar nu verandering in. Uw eigen fiets wordt door gecertificeerde dealers binnen 5 werkdagen omgebouwd tot een driewieler. Zonder de hoge kosten, gewoon met uw eigen vertrouwde fiets.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.