Tworby

Maak van jouw fiets een stabiele driewieler. Vanaf €1.849,- incl. btw excl. montage.

  • Dé manier om veilig te blijven fietsen.
  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde verkoper.
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur.
Omschrijving
Specificaties
Video
Handleiding

De Tworby techniek

Slim blijven fietsen met Tworby. Dit doet Tworby door middel van een unieke gepatenteerde techniek, waarmee jouw eigen fiets verbeterd wordt met de Tworby. We leveren een product van hoge kwaliteit, dat zorgvuldig is ontworpen met oog voor veiligheid. Hierdoor kun je weer met  vol vertrouwen genieten van eindeloos fietsplezier.

 • Officieel getest als medisch hulpmiddel (CE-markering MDR)

• Beide wielen zijn aangedreven

• Is maar 72 cm breed en past door regulier deur

vraag brochure aan 

Je vertrouwde fiets ombouwen naar driewieler

Er is een goede kans dat je momenteel in het bezit bent van een goede (elektrische) fiets en deze graag wil behouden. Maar tegelijkertijd merk je ook dat je behoefte hebt aan meer stabiliteit en evenwicht, bijvoorbeeld tijdens het op- en afstappen. De Tworby is de oplossing voor jou. 

Tworby maakt van jouw eigen fiets een driewielfiets door middel van de Tworby techniek. Dit houdt in dat het achterwiel wordt vervangen door twee zijwielen, wat zorgt voor meer stabiliteit. 

De kosten van de Tworby zijn niet alleen veel lager dan die van een complete driewieler, je kan je eigen fiets blijven gebruiken en hoeft deze dus niet met het nodige verlies door te verkopen. 

Wil je graag ervaren hoe het is om op een Tworby te fietsen? Zoek met behulp van de onderstaande knop jouw dichtstbijzijnde Tworby verkooppunt en maak een afspraak voor een proefrit!

proefrit aanvragen 

Tworby: Prijs en informatie

Over het algemeen kan de aanschaf van een driewieler nogal prijzig zijn, vooral als het gaat om een elektrisch aangedreven variant. De kosten voor zo'n complete driewieler beginnen doorgaans bij een minimumbedrag van €4.500.

Bovendien hebben we uit onze ervaring gemerkt dat veel mensen al een elektrische fiets bezitten, waarvoor ze meestal recentelijk een aanzienlijke som geld hebben betaald. Het verkopen van deze elektrische fiets levert vaak niet het verwachte bedrag op.

In vergelijking met de kosten van het aanschaffen van een complete driewieler, biedt de Tworby een veel voordeligere optie. De Tworby is namelijk verkrijgbaar vanaf €1.849, exclusief montagekosten. Bovendien kun je je eigen (elektrische) fiets behouden.

Wil je weten hoeveel een Tworby kost als deze aan jouw wensen moet voldoen? Stel hier jouw Tworby samen!

Meer weten?

Heb je behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van jouw mobiliteit? Of is er iemand in jouw omgeving die zijn of haar fiets wil laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op de meeste locaties kan je een proefrit maken.