Tworby

Vanaf €1.475,- incl. btw excl. montage.

  • Hét hulpmiddel voor mensen met een disfunctie
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is
  • Patent pending module op uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Geschikt voor (elektrische) fietsen met 7 of 8 versnellingen 
  • Geschikt voor fietsen met 28" wielen
  • Past door een reguliere deur
  • Tot 70% voordeliger dan een reguliere (elektrische) driewieler

Dit is de Tworby, hét product als u langer, gezonder, veiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel. 

Technische specificaties
Frame Gepatenteerd Roest vast staal
Afwerking Glasparelstralen
Wielen Andra 40 met spaak 13
  • Extra sterke wielen met dubbele wand
  • Extra dikke spaak voor een stevig wiel
Ketting Sterke RVS Ketting
Banden Banden met een anti lek laag
Spatborden Slagvast en vormvast kunststof
Aandrijving 2 onafhankelijke assen met vrijlooptandwielen
Remmen Hydraulische remmen met mineralenolie en parkeerstand
Verlichting Reflector op beide spatborden
Lengte De lengte van de oorspronkelijke fiets wordt behouden
Breedte 72 cm: Past door een normale deur!
Gewicht toename Er wordt 12 kg toegevoegd aan de oorspronkelijke fiets
Maximale belasting 125 kg

De Tworby Module

Hét alternatief voor een normale driewieler. U kunt gewoon uw eigen fiets blijven gebruiken en toch genieten van het gemak van een driewieler. Dit omdat uw huidige fiets omgebouwd wordt tot een driewieler met de gepatenteerde Tworby module. Deze maakt het mogelijk om van bijna iedere fiets een driewieler te maken. Ook is deze handeling weer snel terug te draaien als u geen driewieler meer nodig heeft! Zo blijft u tegen een fractie van de normale driewieler kosten toch mobiel.

vraag brochure aan 

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Wanneer u hulpbehoevend bent op de fiets is de Tworby wat u zoekt. Het maakt van uw fiets een driewieler welke er nog steeds normaal uitziet. Door de Tworby kunt u weer veilig boodschappen doen, een ijsje eten met de (klein)kinderen of gewoon lekker op pad. Zo heeft u nog jaren gegarandeerd fietsplezier. Bent u opzoek naar een hulpmiddel voor het verlangen van uw mobiliteit? 

proefrit aanvragen 

Volwassen driewieler fietsen

De kosten van driewielers volwassenen zijn hoog. Het is een investering van formaat, vooral als u nog een prima fiets thuis heeft staan. Ook als u een elektrische driewielfiets zoekt, moet u rekening houden met een aardige kostenpost. De Tworby brengt daar nu verandering in. Uw eigen fiets wordt door gecertificeerde dealers binnen 5 werkdagen omgebouwd tot een driewieler. Zonder de hoge kosten, gewoon met uw eigen vertrouwde fiets.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.