Verkooppunt worden?

Bij Tworby draait alles om mensen in beweging houden met hun eigen fiets. We zorgen ervoor dat iedereen zo lang mogelijk kan blijven fietsen. Daarmee vergroten we de vitaliteit, vrijheid en zelfstandigheid.

Deel jij deze visie en ambitie en wil je hier als fietszaak of zorgwinkel aan bijdragen? Dan komen wij graag in contact met jou. Wanneer je na de kennismaking besluit om verkooppunt te worden van de Tworby, ontvang je van ons toegang tot onze verkopersomgeving. In deze afgeschermde omgeving kun je alle informatie vinden over de ombouwmodule, distributieovereenkomst en promotiemateriaal voor jouw winkel. We zullen er alles aan doen om er een succesvolle samenwerking van te maken.

Voordelen Tworby verkooppunt worden:

  • Waarom zou je verkooppunt willen worden? Samen zorgen we ervoor dat iedereen zolang mogelijk blijft fietsen. Hiermee geven we mensen hun vrijheid, vitaliteit en veiligheid terug.
  • Wat gaat er veranderen? Onze voorkeur is dat ieder verkooppunt een demo model in de winkel heeft staan, zodat mensen vooraf kunnen proeffietsen.
  • Hoeveel tijd of geld kost of levert dit op? Door mensen voor de ombouw goed te begeleiden in hun keus en het leren fietsen zorg je voor tevreden klanten. Met de ombouw ben je gemiddeld twee uur bezig, afhankelijk van het model fiets. In de dealeromgeving kan je alle informatie over prijzen vinden.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Team Tworby komt graag met je in contact. Telefonisch zijn wij 24/7 beschikbaar. Via de mail zorgen wij er voor dat je binnen 1 werkdag iets hebt gehoord.

Verkoopunt worden?

Wil je graag een Tworby verkooppunt worden? Neem contact met ons op door het contactformulier aan de rechterzijde in te vullen.