de Tworby

Fietsen evenwichtsstoornis

Wanneer je last hebt van een evenwichtsstoornis, wordt het minder eenvoudig om te fietsen op een gewone tweewieler. Daardoor kan fietsen als onmogelijk lijken. De Tworby biedt een uitkomst, namelijk twee zijwielen ter extra ondersteuning. Zo kan je stabiel de weg op en hoef je niet meer bang te zijn om te vallen. 

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

In beweging blijven

Het is lastig om met een evenwichtsstoornis in beweging te blijven. Dit kan gevolgen hebben op je conditie, maar vervolgens ook weer op je balans. Het is dus erg belangrijk om in beweging te blijven. En daar willen we jou bij helpen.

Het kan best wel eng zijn om de overstap te maken van een tweewieler naar een driewieler. Het onder de knie krijgen van de besturing vergt wellicht enige oefening, maar daarbij krijg je wel je gevoel van vrijheid terug. Aarzel je nog? Lees dan ook eens onze blog 'onzekerheid op de fiets', waarin wij enkele tips geven die jou kunnen helpen over deze onzekerheid heen te komen!

Meer informatie over Tworby?

vraag brochure aan 

Van tweewieler naar driewieler

De Tworby is een uniek systeem waarbij jouw eigen fiets wordt omgebouwd tot driewieler. Het achterste wiel wordt vervangen door twee wielen die zich in een vast frame bevinden. Dit zorgt voor extra stabiliteit tijdens het fietsen. De ombouw van de fiets vindt plaats bij een van onze aangesloten gecertificeerde Tworby verkooppunten. Door ons grote netwerk is er altijd wel een fietsenmaker bij jou in de buurt waar je terecht kan. Benieuwd naar jouw dichtstbijzijnde Tworby verkooppunt? Klik op de onderstaande knop om erachter te komen waar je een proefrit kan maken!

proefrit aanvragen 

Stabiel fietsen met een evenwichtsstoornis

Tworby is de manier om stabiel en veilig te blijven fietsen met een evenwichtsstoornis. Ervaar je veel ongemakken en onzekerheden door je instabiliteit op de fiets? Wacht dan niet langer met het maken van de overstap van tweewieler naar driewieler. Bij Tworby kan je terecht voor de ombouw van jouw fiets naar een echte stabiele driewieler.

Meer weten?

Wil je jouw fiets graag laten ombouwen? Vind een aangesloten verkooppunt van Tworby bij jou in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en uiteraard een proefrit maken.