de Tworby

Fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verleng je niet alleen het gebruik van je huidige fiets, maar Tworby helpt ook mee de duur van je eigen mobiliteit te verlengen. Met de Tworby kan je namelijk je (elektrische) fiets ombouwen naar een driewieler. 

Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft, is de Tworby ook nog eens super veilig. De rijeigenschappen zijn gelijk of zelfs beter dan een traditionele driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel en zorgt voor jarenlang fietsplezier. 

Een reguliere fiets met drie wielen is vaak erg duur, maar met de Tworby kan je flink op de kosten besparen. De Tworby kost namelijk een fractie van het aankoopbedrag van een normale driewieler.

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Elektrische fiets ombouwen naar driewieler

Wanneer er gezocht wordt naar een driewieler, wordt vaak een driewieler met trapondersteuning gezocht. Helaas ligt de prijs van een elektrische driewieler erg hoog. Daarom biedt Tworby een alternatief. Beschik je namelijk al over een elektrische fiets? Dan kunnen wij deze ombouwen tot een elektrische driewielfiets. Zo heb je toch een driewieler met trapondersteuning, zonder de kosten van een elektrische driewieler. Dit geldt voor alle elektrische fietsten met een voor- of middenmotor.

vraag brochure aan 

Driewieler voor volwassenen

De Tworby past op een groot gedeelte van alle normale fietsen. Zo ook op fietsen met 7 of 8 versnellingen, fietsen met 28” wielen, alle frame maten tussen 49 en 61 cm en alle fietsen met geen, een midden- en voormotor.

De driewielfiets zorgt ervoor dat iedereen kan blijven fietsen, ook bij onzekerheid. Het is wel even wennen, wanneer je voor het eerst op je nieuwe driewieler gaat fietsen. Vooral in de bocht is het een groot verschil. Het is dan ook goed om even te oefenen. Je kan daarom gemakkelijk een proefrit aanvragen om te oefenen op de Tworby. 

proefrit aanvragen 

Jouw fiets ombouwen tot een driewieler voor volwassenen

De Tworby wordt uitsluitend gemonteerd door een van de aangesloten verkooppunten die door heel Nederland zijn gevestigd. Geen verkooppunt bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op. Samen gaan wij op zoek naar een oplossing.

Meer weten?

Heb je behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van je mobiliteit? Of is er iemand in jouw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties kan je een proefrit maken.