de Tworby

Fiets ombouwen naar driewieler

Geen zin om veel geld uit te geven aan een dure driewieler voor volwassenen, maar wel behoefte aan een stabielere fiets? Dan is de Tworby hét product voor u! Met de Tworby kunt u uw gewone (elektrische) fiets ombouwen naar een 3wieler. Een reguliere fiets met 3 wielen is vaak erg duur, maar met onze ombouwmodule zult u flink op kosten besparen. De ombouwmodule kost namelijk een fractie van het aankoopbedrag van een normale driewieler. De Tworby maakt het mogelijk om uw fiets met twee wielen om te bouwen naar een fiets 3 wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u toch gebruik maken van de gemakken van een driewieler.

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Elektrische fiets ombouwen naar driewieler

Wanneer er gezocht word naar een driewieler, wordt vaak een driewieler met trapondersteuning gezocht. Helaas ligt de elektrische driewieler fiets prijs erg hoog. Als u al een elektrische fiets heeft, kunnen wij deze ombouwen tot elektrische driewielfiets. Zo heeft u toch een driewieler met trapondersteuning, maar niet de kosten van een elektrische driewieler. Dit geld voor alle elektrische fietsten met een voor- of middenmotor.

vraag brochure aan 

Driewieler voor volwassenen

Opzoek naar een driewieler voor volwassenen, maar u wilt niet te veel geld uitgeven? Met de Tworby fiets module bouwen wij uw fiets om tot driewieler. Dit tegen een fractie van de kosten van een nieuwe driewieler. De driewieler voor volwassenen prijs is hoog te noemen. Maar met de Tworby kun u uw gewone tweewieler ombouwen naar een (elektrische) driewieler. De omgebouwde fiets zorgt voor de stabiliteit die jij nodig hebt.

De Tworby past op een groot gedeelte van alle normale fietsen. Zo zijn fietsen met 7 en 8 versnellingen om te bouwen. Fietsen met 28” wielen. Alle frame maten tussen 49 en 61 cm. En alle fietsen met geen, een midden- en voormotor.

proefrit aanvragen 

Jouw fiets ombouwen tot een driewieler voor volwassenen

De Tworby wordt uitsluitend gemonteerd door een van de aangesloten dealers die door heel Nederland zijn gevestigd. Geen dealer bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Samen gaan wij opzoek naar een oplossing.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.