de Tworby

Driewieler kopen in Warnsveld

Woont u in Warnsveld en wilt u graag met een veilig gevoel de fiets pakken? Dan is Tworby de oplossing waar u naar op zoek bent. Door twee achterwielen en één voorwiel, heeft u de stabiliteit waar u al die tijd naar verlangde. U ervaart een comfortabel gevoel wat u niet eerder meegemaakt heeft. Met Tworby kunt u weer veilig de weg op.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Warnsveld

Zit u steeds vaker gespannen op uw fiets? Bang om uw evenwicht te verliezen? Bang om te vallen? We begrijpen dat dit erg vervelend is. Door het gevoel dat u ervaart, vermijdt u steeds vaker de fiets. Zonde, vinden wij. En al helemaal nergens voor nodig. Want bij Tworby hebben we hier iets op gevonden. Door op uw eigen fiets twee wielen voor en één wiel achter te plaatsen, kunt u stabiel op uw driewielfiets zitten. De driewieler van Tworby geeft stabiliteit en veiligheid. Precies waar u naar op zoek bent. Zo kunt u weer met een fijn gevoel de fiets pakken. Om een boodschap te doen, een familielid op te zoeken of om bij een kennis in Warnsveld langs te gaan. Daarnaast blijft u ook mobiel en is het goed voor uw gezondheid, om dagelijks in beweging te zijn.

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Warnsveld

Naarmate u ouder wordt, het gevoel van evenwicht vermindert en u daardoor niet meer durft te fietsen, lijkt fietsen opeens een gevaar. U bent bang om te vallen, waardoor u niet lekker op uw fiets zit. Senioren kiezen graag voor een senioren driewieler, dit biedt stabiliteit en veiligheid. Door de stabiliteit kunt u bij stilstand blijven zitten en hoeft u niet af te stappen. Met Tworby bouwen we eenvoudig uw fiets om naar een driewielfiets voor senioren, simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. Daarnaast heeft een driewieler voor senioren lichamelijk ook zijn voordelen. Doordat we met Tworby van uw eigen fiets een driewielfiets maken, blijft u fietsen en blijft u in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Warnsveld

Een reguliere fiets met drie wielen is vaak duur, maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Tworby maakt het mogelijk om uw fiets met twee wielen om te bouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Warnsveld

U heeft een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Natuurlijk is dit zonde van uw elektrische fiets. Bij Tworby weten we daar wel raad mee. Tworby bouwt ook uw elektrische fiets om naar een elektrische driewieler. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Warnsveld

Heeft u het besluit genomen om voor de Tworby te gaan? Goede keuze! Uw dichtstbijzijnde dealer in Warnsveld is Fietsen van Stenis. Bij Fietsen van Stenis informeren ze u graag verder over de Tworby. Daarnaast kunt u een offerte opvragen en mogelijk een proefrit maken.