de Tworby

Driewieler kopen in Waadhoeke

Woont u in Waadhoeke en wilt u voor uw gevoel weer veilig de fiets op? Tworby is precies waar u naar op zoek bent. Door twee achterwielen en één voorwiel, ervaart u de stabiliteit waar u al die tijd naar op zoek bent. Een comfortabel en veilig gevoel, waardoor u weer graag voor elk uitje de fiets pakt. Met Tworby kunt u weer veilig de weg op!

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Waadhoeke

Merkt u aan zichzelf, dat u steeds vaker gespannen op de fiets zit? Omdat u bang bent om uw evenwicht te verliezen en bang bent om te vallen? Bij Tworby begrijpen we, dat dit ontzettend vervelend is. Ook begrijpen we, dat u door dit gevoel uw fiets liever laat staan. We vinden dit zonde en daarom hebben we bij Tworby een oplossing bedacht. Want wij vinden dat iedereen met een stabiel en veilig gevoel op de fiets moet zitten. Door op uw eigen fiets twee wielen achter en één wiel voor te plaatsen, ervaart u meteen stabiliteit op uw driewielerfiets. Daarnaast is het kostentechnisch ook nog eens ontzettend aantrekkelijk, want u hoeft geen compleet nieuwe driewieler aan te schaffen. U kunt uw eigen fiets gewoon blijven gebruiken. Tworby geeft comfort en veiligheid. Precies wat u nodig heeft. Zo kunt u er weer lekker op uit in Waadhoeke. Voor een boodschap, een frisse neus of een bezoekje aan familie of vrienden. Door het dagelijks gebruik van uw fiets blijft u mobiel, dit is goed voor uw gezondheid. Tworby: uw driewieler in Waadhoeke.

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Waadhoeke

Naarmate u ouder wordt, het gevoel van evenwicht vermindert en u daardoor niet meer durft te fietsen, lijkt fietsen opeens een gevaar. U bent bang om te vallen, waardoor u niet lekker op uw fiets zit. Senioren kiezen graag voor een senioren driewieler, dit biedt stabiliteit en veiligheid. Door de stabiliteit kunt u bij stilstand blijven zitten en hoeft u niet af te stappen. Met Tworby bouwen we eenvoudig uw fiets om naar een driewielfiets voor senioren, simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. Daarnaast heeft een driewieler voor senioren lichamelijk ook zijn voordelen. Doordat we met Tworby van uw eigen fiets een driewielfiets maken, blijft u fietsen en blijft u in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Waadhoeke

Een reguliere fiets met drie wielen is vaak duur, maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Tworby maakt het mogelijk om uw fiets met twee wielen om te bouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Waadhoeke

U heeft een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Natuurlijk is dit zonde van uw elektrische fiets. Bij Tworby weten we daar wel raad mee. Tworby bouwt ook uw elektrische fiets om naar een elektrische driewieler. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Waadhoeke

Heeft u een keuze gemaakt en gaat u voor de Tworby? Daar zijn we blij om! Uw dichtstbijzijnde dealer in Waadhoeke is Fietsmarkthal in Sint Annaparochie. Bij Fietsmarkthal informeren ze u graag verder over de Tworby. Daarnaast kunt u een offerte opvragen en mogelijk een proefrit maken.