de Tworby

Driewieler kopen in Venray

Woont u in Venray en bent u op zoek naar stabiliteit wanneer u op uw fiets zit? Dan is Tworby precies wat u zoekt. De stabiliteit wordt gerealiseerd door twee achterwielen en een voorwiel. Zo zit u comfortabel op uw fiets en kunt u met een veilig gevoel fietskilometers maken. Fietsen voelde nog nooit eerder zo vertrouwd en zo zeker als met Tworby.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Venray

Krijgt u energie van in de natuur zijn? Lekker de fiets pakken en samen met uw partner, vriend of vriendin erop uit? Of gewoon lekker alleen? Om een boodschap te doen, iemand te bezoeken of om gewoon even van de buitenlucht te genieten? Maar merkt u de laatste tijd aan zichzelf, dat u met een minder prettig gevoel op de fiets zit? Dat u wel eens het gevoel heeft dat u bijna valt? Of dat u bang bent om te vallen? Juist omdat u voor uw gevoel instabiel op de fiets zit? Bij Tworby herkennen we dit. We hebben hier ook een mooie en simpele oplossing voor: de Tworby. Door twee wielen voor én een wiel achter op uw eigen fiets te plaatsen, zit u stabiel op een driewielfiets. Een driewielfiets geeft u de stabiliteit en veiligheid waar u naar op zoek bent. Door Tworby kunt u uw fiets weer dagelijks gebruiken en blijft u fit en mobiel. Op naar veel veilige fietskilometers in Venray met Tworby!

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Venray

Naarmate u ouder wordt, het gevoel van evenwicht vermindert en u daardoor niet meer durft te fietsen, lijkt fietsen opeens een gevaar. U bent bang om te vallen, waardoor u niet lekker op uw fiets zit. Senioren kiezen graag voor een senioren driewieler, dit biedt stabiliteit en veiligheid. Door de stabiliteit kunt u bij stilstand blijven zitten en hoeft u niet af te stappen. Met Tworby bouwen we eenvoudig uw fiets om naar een driewielfiets voor senioren, simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. Daarnaast heeft een driewieler voor senioren lichamelijk ook zijn voordelen. Doordat we met Tworby van uw eigen fiets een driewielfiets maken, blijft u fietsen en blijft u in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Venray

Een reguliere fiets met drie wielen is vaak duur, maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Tworby maakt het mogelijk om uw fiets met twee wielen om te bouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Venray

U heeft een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Natuurlijk is dit zonde van uw elektrische fiets. Bij Tworby weten we daar wel raad mee. Tworby bouwt ook uw elektrische fiets om naar een elektrische driewieler. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Venray

U bent overtuigd van Tworby en u heeft besloten om voor een driewieler te gaan. Een goed besluit! Uw dichtstbijzijnde dealer in Venray is Bike Totaal Dekkers in Wanssum. Bij Bike Totaal Dekkers informeren ze u graag verder over de Tworby. Daarnaast kunt u een offerte opvragen en mogelijk een proefrit maken.