de Tworby

Driewieler kopen in Hendrik-Ido-Ambacht

Op zoek naar een driewieler in Hendrik-Ido-Ambacht? Bij Tworby vindt u wat u zoekt. U ervaart meteen stabiliteit op uw driewielfiets. Met Tworby heeft u twee wielen achter en één wiel voor. U hoeft niet meer bang te zijn om te vallen. U ervaart meteen een gerust en veilig gevoel Met Tworby pakt u weer de fiets, zonder er over na te denken.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Hendrik-Ido-Ambacht

Zit u minder stabiel op uw fiets? Dat vinden we vervelend om te horen. Want wanneer u bang bent om uw evenwicht te verliezen en te vallen, zal u uw fiets vaker laten staan. Bij Tworby maken we van uw fiets graag een driewieler. Met twee wielen achter en één wiel voor, gaat u met een gerust en veilig gevoel de fiets op. U ervaart meteen de stabiliteit die u zo lang niet meer gevoeld heeft. Met Tworby wordt het onveilige gevoel meteen weggenomen. U pakt zonder er over na te denken, de fiets om de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht te verkennen. Ook wordt het weer leuk om met de fiets een familielid, vriend of vriendin te bezoeken, een boodschap te doen of een tocht te maken. Daarnaast blijft u mobiel, door de fiets te pakken. Erg belangrijk voor uw gezondheid. Tworby: uw driewieler in Hendrik-Ido-Ambacht.

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Hendrik-Ido-Ambacht

Naarmate u ouder wordt, het gevoel van evenwicht vermindert en u daardoor niet meer durft te fietsen, lijkt fietsen opeens een gevaar. U bent bang om te vallen, waardoor u niet lekker op uw fiets zit. Senioren kiezen graag voor een senioren driewieler, dit biedt stabiliteit en veiligheid. Door de stabiliteit kunt u bij stilstand blijven zitten en hoeft u niet af te stappen. Met Tworby bouwen we eenvoudig uw fiets om naar een driewielfiets voor senioren, simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. Daarnaast heeft een driewieler voor senioren lichamelijk ook zijn voordelen. Doordat we met Tworby van uw eigen fiets een driewielfiets maken, blijft u fietsen en blijft u in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Hendrik-Ido-Ambacht

Een reguliere fiets met drie wielen is vaak duur, maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Tworby maakt het mogelijk om uw fiets met twee wielen om te bouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Hendrik-Ido-Ambacht

U heeft een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Natuurlijk is dit zonde van uw elektrische fiets. Bij Tworby weten we daar wel raad mee. Tworby bouwt ook uw elektrische fiets om naar een elektrische driewieler. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

 

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Hendrik-Ido-Ambacht

U kiest voor Tworby, een goede keuze. Uw dichtstbijzijnde dealer in Hendrik-Ido-Ambacht is De Fietsen Van. Bij De Fietsen Van informeren ze u graag verder over de Tworby. Daarnaast kunt u een offerte opvragen en mogelijk een proefrit maken.