de Tworby

Driewieler kopen in Hendrik-Ido-Ambacht

Heb je behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen, maar wil je het liefste je eigen fiets behouden? Dan is Tworby de oplossing voor jou! Tworby maakt van jouw tweewieler een driewieler, zodat je weer met een prettig gevoel de weg op kan. Wij zitten verspreid door het hele land, zo ook in Hendrik-Ido-Ambacht!

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Driewieler voor volwassenen kopen in Hendrik-Ido-Ambacht

Zit je de laatste tijd minder stabiel op je fiets? En resulteert dit in een onveilig gevoel? Wellicht ook met de angst om te vallen? Maar wil je wel graag mobiel blijven? De fiets pakken wanneer het lekker weer is? Voor een kleine boodschap, een bezoek aan familie of een fietstocht met je gezin? Het is jammer als je dit soort uitstapjes niet meer kan maken, doordat je minder prettig op je fiets zit. Bij Tworby kunnen we je helpen. Wij maken van jouw eigen tweewieler een stabiele driewieler, met onze unieke gepatenteerde techniek. We plaatsen twee wielen achter, waardoor je stabiel op je fiets zit. Dit geeft gegarandeerd een veilig gevoel, waardoor de angst om te vallen verdwijnt en je weer volop kan genieten van de vrijheid en zelfstandigheid die je fiets jou biedt. 

vraag brochure aan 

Proefrit aanvragen

Het fietsen op een driewieler vergt echter wel wat oefening, het is namelijk niet hetzelfde als op een tweewieler. Zo hoef je bijvoorbeeld zelf niet meer te balanceren, dat doen de achterwielen voor jou. Hierdoor hoef je alleen nog maar te focussen op het sturen. Wil je graag een keer proefrijden op een Tworby om te voelen of dit bij jou past? Dan kan dat natuurlijk! Wij organiseren jaarlijks een Tworby Testdag bij jou in de buurt, waar je onder begeleiding van een specialist een proefrit kan maken. Maar we kunnen ook bij je thuis komen, zodat je het in je eigen omgeving kan uitproberen. Heb je behoefte om wat langer aan de Tworby te wennen? Dan kun je de Tworby een week lang lenen om hier een goed gevoel bij te krijgen.

proefrit aanvragen 

Goedkoop en duurzaam

Een gloednieuwe driewieler kan vaak erg duur zijn, maar met de ombouwset van Tworby kan je gemakkelijk besparen op de kosten. Een Tworby is namelijk soms wel vier keer goedkoper dan een reguliere driewieler. Daarnaast is de Tworby een erg duurzame keuze, doordat de levensduur van de fiets wordt verlengd.

Elektrische driewieler in Hendrik-Ido-Ambacht

Heb je een elektrische fiets, maar begin je de laatste tijd toch te twijfelen aan je stabiliteit in het verkeer? Dat betekent niet gelijk dat je je elektrische fiets weg hoeft te doen, dat zou namelijk zonde zijn! In plaats daarvan kan Tworby ook van je elektrische fiets een stabiele driewieler maken.

Jouw fiets ombouwen tot driewieler in Hendrik-Ido-Ambacht

Je wilt graag een Tworby aanschaffen en bent klaar voor de volgende stap! Jouw dichtstbijzijnde verkooppunt in Hendrik-Ido-Ambacht is De Fietsen Van. Bij De Fietsen Van informeren ze jou graag verder. Daarnaast kan je een offerte opvragen en mogelijk een proefrit maken.