de Tworby

Driewieler kopen in Gulpen-Wittem

Bent u woonachtig in de omgeving of gemeente van Gulpen-Wittem? Merkt u aan zichzelf, dat u vaker met een onveilig en onprettig gevoel op de fiets zit? We begrijpen dat u door dit gevoel, de fiets liever vermijdt. Daarom hebben we bij Tworby een oplossing voor u. We plaatsen op uw eigen fiets twee wielen achter en één wiel voor, waardoor u direct de stabiliteit van een driewieler ervaart. Tworby: uw driewieler in Gulpen-Wittem.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Binnen één week weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen
  • Tot wel 3 keer goedkoper dan alternatieven

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

Driewieler voor volwassenen kopen in Gulpen-Wittem

U zit steeds vaker met een onveilig en onprettig gevoel op uw fiets. Vervelend vinden we dat. Want door het gevoel dat u ervaart, laat u uw fiets vaker staan. In de plaats daarvan pakt u de auto of het openbaar vervoer. Door het dagelijks gebruik van uw fiets blijft u in beweging en mobiel, wat goed is voor uw gezondheid! Tworby is waarschijnlijk precies waar u naar op zoek bent. Met twee wielen achter en één wiel voor, ervaart u direct het gevoel van stabiliteit. U hoeft geen compleet nieuwe driewieler aan te schaffen, want we kunnen de ombouwset van Tworby gewoon op uw eigen fiets plaatsen. Zo kunt u uw eigen fiets blijven gebruiken, alleen dan met drie wielen. Met Tworby wordt het weer leuk om er met de fiets op uit te gaan. Op de fiets langs bij een vriend, vriendin of familielid. Een kleine boodschap doen of bij goed weer lekker een ronde fietsen. Op naar veel mooie kilometers met Tworby in Gulpen-Wittem!

vraag brochure aan 

Driewielfietsen voor senioren in Gulpen-Wittem

Naarmate u ouder wordt, het gevoel van evenwicht vermindert en u daardoor niet meer durft te fietsen, lijkt fietsen opeens een gevaar. U bent bang om te vallen, waardoor u niet lekker op uw fiets zit. Senioren kiezen graag voor een senioren driewieler, dit biedt stabiliteit en veiligheid. Door de stabiliteit kunt u bij stilstand blijven zitten en hoeft u niet af te stappen. Met Tworby bouwen we eenvoudig uw fiets om naar een driewielfiets voor senioren, simpelweg door twee wielen achter te plaatsen. Daarnaast heeft een driewieler voor senioren lichamelijk ook zijn voordelen. Doordat we met Tworby van uw eigen fiets een driewielfiets maken, blijft u fietsen en blijft u in beweging waardoor u lang mobiel blijft.

proefrit aanvragen 

Ombouwset driewieler in Gulpen-Wittem

Een reguliere fiets met drie wielen is vaak duur, maar met de ombouwset van Tworby kunt u gemakkelijk besparen op uw kosten. Tworby maakt het mogelijk om uw fiets met twee wielen om te bouwen naar een fiets met drie wielen. Hiermee bespaart u veel kosten en kunt u tegelijkertijd op uw eigen fiets blijven fietsen, alleen dan met drie wielen.

Elektrische driewieler in Gulpen-Wittem

U heeft een elektrische fiets, maar u begint de laatste tijd toch te twijfelen aan uw stabiliteit in het verkeer. Natuurlijk is dit zonde van uw elektrische fiets. Bij Tworby weten we daar wel raad mee. Tworby bouwt ook uw elektrische fiets om naar een elektrische driewieler. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke reguliere elektrische fiets.

Uw fiets ombouwen tot driewieler in Gulpen-Wittem

U heeft besloten om voor Tworby te gaan. Goede keuze! Uw dichtstbijzijnde dealer in Gulpen-Wittem is Jef Abels Bikes in Gulpen. Bij Jef Abels Bikes informeren ze u graag verder over de Tworby. Daarnaast kunt u een offerte opvragen en mogelijk een proefrit maken.