de Tworby

Driewieler 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een driewieler. Misschien heb je te maken met een verminderd evenwichtsgevoel, heb je een vervelende valpartij meegemaakt of heb je gewoon behoefte aan meer stabiliteit op de fiets. De Tworby maakt van jouw fiets een driewieler. Op een driewieler hoef je niet zelf het evenwicht te bewaren, dus hoef je enkel nog te fietsen!

  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
Omschrijving
Specificaties
Video
Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Je eigen fiets ombouwen naar driewieler

Bij Tworby begrijpen we als geen ander hoe waardevol jouw fiets is. Hij biedt je vrijheid, mobiliteit, zelfstandigheid en vitaliteit. Het zou erg jammer zijn als je hem door angst of evenwichtsproblemen niet meer zou kunnen gebruiken. Daarom heeft Tworby een oplossing bedacht. Met de unieke gepatenteerde techniek van Tworby maken wij van jouw gewone fiets een stabiele driewieler. 

Dit zorgt voor een kostenbesparing in verhouding tot een traditionele driewieler, zonder in te leveren op veiligheid en comfort. De Tworby is stabiel en comfortabel in het gebruik. De remkracht van de fiets wordt er ook nog eens beter door. De Tworby bevat namelijk hydraulische remmen om snel tot stilstand te komen wanneer dit nodig is.

vraag brochure aan 

Elektrische driewieler

Het is ook mogelijk om je elektrische fiets om te laten bouwen tot driewieler. Hierdoor krijg je een driewieler met trapondersteuning, wat het makkelijker maakt om lange afstanden en heuvelachtige gebieden te fietsen. 

Bijna elke elektrische fiets kan worden omgebouwd, maar er zijn wel uitzonderingen. Eenvoudig genomen, wanneer de elektrische fiets is met een motor aan de voorkant of in het midden, dan is het meestal mogelijk. Lees hier verder over alle mogelijkheden. 

proefrit aanvragen 

Elektrische driewieler
Uw fiets ombouwen als driewieler

Je eigen fiets ombouwen tot driewieler

Met de Tworby verleng je niet alleen het gebruik van je huidige fiets, maar ook de duur van je eigen mobiliteit. Door het uitstekende rijcomfort en extra stabiliteit is de Tworby ook nog eens super veilig! Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen tijdens het fietsen, zodat je weer met plezier de weg op kan.

De rijeigenschappen van een Tworby zijn gelijk aan - of zelfs beter dan - een traditionele driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel en zorgt voor jarenlang fietsplezier. Een veilige techniek die stevig is opgebouwd en met hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig je weg te vinden.

Het fietsen op een driewieler vereist wel enige oefening. Je hoeft zelf niet meer te balanceren, want dat doen de achterwielen voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is zitten, trappen en sturen. 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees de verhalen van klanten in deze blog. 

Meer weten?

Wilt u uw fiets graag laten ombouwen? Vind dan aangesloten dealer van Tworby bij u in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en uiteraard een proefrit maken.