de Tworby

Driewieler 

De aankoop van een driewieler heeft vaak een eenvoudig te verklaren oorzaak. Zo is een verminderd evenwichtsgevoel een veel gehoorde oorzaak. Door een verminderd evenwichtsgevoel ontstaat er vaak de angst om te vallen. Dit is verleden tijd met de Tworby. De Tworby maakt van uw fiets een driewieler. Op een driewieler hoeft u niet zelf het evenwicht te bewaren, enkel nog te fietsen!

  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
Omschrijving
Specificaties
Video

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Dankzij de Tworby blijft u langer mobiel. Hoe de Tworby dit doet? Met de fietsmodule maakt u van uw gewone fiets een driewieler. Dit zorgt voor een kostenbesparing in verhouding tot een traditionele driewieler, zonder in te leveren op veiligheid en comfort. De Tworby is stabiel en comfortabel in het gebruik. De remkracht van de fiets wordt er ook nog eens beter door. De Tworby bevat namelijk hydraulische remmen om snel tot stilstand te komen wanneer dit nodig is.

vraag brochure aan 

Elektrische driewieler

Ook van uw elektrische fiets kunt u een driewieler maken. Dit zorgt er voor dat u een driewieler krijgt met trapondersteuning. Dit kan met bijna alle elektrische fietsen. Eenvoudig genomen, wanneer het een elektrische fiets met midden of voor motor is, dan is het meestal mogelijk. Zo kunt u nog lang blijven genieten van uw elektrische driewieler!

proefrit aanvragen 

Uw fiets ombouwen tot driewieler

Met de Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen mobiliteit te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby ook nog eens super veilig! De rijeigenschappen zijn gelijk of zelfs beter dan een traditionele driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel en zorgt voor jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig uw weg te vinden.

Het fietsen op een driewieler vereist wel enige oefening. Aangezien u niet kunt hangen in de bochten, moet u echt sturen.

Meer weten?

Wilt u uw fiets graag laten ombouwen? Vind dan aangesloten dealer van Tworby bij u in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en uiteraard een proefrit maken.