Agenda Tworby 2024

In 2024 kunt u weer op diverse plekken en momenten kennis maken met Tworby. In onderstaande tabel treft u een overzicht van alle evenementen met datum, tijd en locatie. Periodiek zal deze lijst aangevuld worden. Interesse in een evenement? Kom langs!

Momenteel staan er nog geen evenementen op de planning, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Tworby dagen bij aangesloten verkoper

Ben je benieuwd hoe het is om op een Tworby te rijden en wil je dit graag een keer proberen? Samen met onze verkopers organiseren wij ieder jaar een Tworby-Testdag waar mensen kennis kunnen maken met de Tworby. Bij deze dagen zijn specialisten van Tworby aanwezig om uitleg te geven over het product. 

Daarnaast kun je ook onder begeleiding een proefrit maken en kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. Mocht je verhinderd zijn tijdens een van deze dagen, dan is dat geen probleem! Onze verkopers hebben altijd een demomodel in de winkel staan, dus kan je altijd nog eens langsgaan om de Tworby te bekijken. Neem in dat geval van te voren even contact op met de betreffende verkoper, zodat ze tijd voor je vrijmaken.

Doortrappen met de Fietsersbond en Tworby

Het programma Doortrappen is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om ouderen langer in beweging te houden. (Mede) door fietsen blijf je namelijk langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Het is daarom goed om te blijven fietsen, maar dit kan voor velen ook onveilig voelen, omdat je erg kwetsbaar bent in het verkeer.

Het programma Doortrappen wil daar een handje bij helpen, door ouderen te motiveren zelf maatregelen te nemen om veilig te blijven fietsen. Het lokale netwerk rondom ouderen in elke gemeente helpt daarbij, maar ook Twijnstra Gudde, Ideate, VVN, VeiligheidNL, BOVAG, Fietsersbond en vele anderen zetten zich in om deze ambitie na te streven. 

In 2022 organiseerde Tworby samen met de Fietserbond 38 evenementen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. 

Meer weten?

Heb je behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van jouw mobiliteit? Of is er iemand in jouw omgeving die zijn of haar fiets wil laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij.

Onze verkopers kunnen jou uitgebreid informeren, je kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kun je een proefrit maken.