de Tworby

Tworby: zijwielen voor volwassenen

Wist u dat fietsen de weerstand verbetert, stress vermindert en veel ziektes voorkomt? Vandaar dat het voor u heel belangrijk is om zo vitaal mogelijk te blijven.

Veel volwassenen en ouderen voelen zich niet meer vertrouwd op een normale fiets en daardoor wordt hun wereld beperkt. Tworby heeft nu de oplossing voor u. U kunt namelijk overstappen op een driewieler voor volwassenen. Dit kan er weer voor zorgen dat u het vertrouwen weer terugkrijgt om veilig en stabiel de weg weer op te gaan. De Tworby zorgt voor deze 2 extra wielen. Zijwielen voor volwassenen, maar dan in een strak design.

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Volwassen driewieler

Voordat men overstapt op een zijwielen volwassen fiets is het vaak even slikken. Het wordt vaak bestempeld als iets voor oude mensen of minder validen. Zo’n taboe wil Tworby doorbreken. Zo´n 10 jaar geleden werd er ook nog zo over de elektrische fiets gedacht, en nu rijdt jong en oud erop rond. Zo zien we ook al groei in het driewieler segment. Vooral nu de Tworby op de markt is, is deze stap nog kleiner. Het is een strak design en past op bijna elke reguliere fiets. Zo heeft u een driewieler, met de uitstraling van een tweewieler.

Bekijk de introductievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=tkNCPVn0X9Q 

vraag brochure aan 

Steunwielen volwassenen

De Tworby is hét alternatief voor de zogenaamde zijwielen voor volwassenen. De twee zijn eigenlijk niet met elkaar vergelijkbaar. Met het opstappen merk je al het verschil. De Tworby geeft meteen bij de eerste rit een veilig en gerust gevoel. Door zijn degelijke en doordachte uitvoering heeft u een stabiele zit- en fietshouding. De Tworby is enorm stabiel en comfortabel: u merkt het al vanaf het eerste moment dat u op de Tworby zit.

proefrit aanvragen 

3 wieler fiets voor volwassenen

Met de Tworby module wordt uw eigen vertrouwde fiets omgebouwd naar een veilige drie wiel fiets. Hiermee verlengt u dus de duur van uw eigen mobiliteit, maar ook die van uw fiets. Ook als u tijdelijk een gestabiliseerde fiets nodig heeft, is Tworby dé uitkomst! Heeft u de 3 wielen niet meer nodig? Dan kunt u de Tworby ook weer laten verwijderen. Dan kunt u gewoon weer gebruik maken van uw trouwe tweewieler. Zo simpel is het.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.