de Tworby

Senioren driewieler

Senioren ervaren vaak wanneer zij ouder worden dat het evenwichtsgevoel minder wordt. Dit kan er voor zorgen dat u niet meer durft te fietsen, omdat er de angst is om te vallen. De Tworby zorgt er voor dat u nog lang mobiel kunt blijven en kunt blijven genieten van uw fiets. Hoe dan? Wij maken van uw fiets een driewieler. Zo hoeft u niet zelf uw evenwicht te bewaren, maar hoeft u alleen nog maar te fietsen.

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
Omschrijving
Specificaties
Video

Driewielfietsen voor senioren

Vaak wordt er overgestapt naar een driewieler als er problemen ontstaan met zelfvertrouwen of balans op de fiets. Of misschien bent u een keer gevallen en durft u niet meer goed te fietsen. Het is op die momenten dat een driewieler senioren fiets in beeld komt. Maar het overstappen naar een driewieler is vaak een grote stap. Niet alleen emotioneel gezien, maar ook financieel gezien. Heeft u nog een goede (elektrische) fiets, maar bent u wel opzoek naar wat extra stabiliteit? Daar hebben wij dé oplossing voor: De Tworby. De Tworby maakt het mogelijk om van uw (elektrische) tweewieler een senioren driewieler te maken.

vraag brochure aan 

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen mobiliteit te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby driewieler ook nog eens super veilig en geschikt voor senioren! De Tworby is stabiel en comfortabel en zorgt voor jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig de weg te vinden.

Het fietsen op een driewieler vereist wel enige oefening. Aangezien u niet kunt hangen in de bochten, moet u echt sturen.

proefrit aanvragen 

Jouw fiets ombouwen tot een driewieler voor senioren

De Tworby driewieler ombouwmodule wordt uitsluitend gemonteerd door een van de aangesloten dealers die door heel Nederland zijn gevestigd. Geen dealer bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Samen gaan wij opzoek naar een oplossing.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel ter ondersteuning en/of verbetering van uw mobiliteit? Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen? Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.