Mobiel blijven met jouw eigen fiets
bekijk de video
mobiel blijven met jouw eigen fiets
bekijk de video

De Tworby

Heb je behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen, maar wil je het liefste je eigen fiets behouden? Dan is Tworby de oplossing voor jou! Tworby maakt van jouw tweewieler een driewieler, zodat je weer met een prettig gevoel de weg op kan. Wij zitten verspreid door het hele land, zo ook in Noord- en Zuid-Holland!

  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Montage uitgevoerd door een specialist.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen.
3452

Jouw eigen fiets, maar dan als driewieler

Zit je de laatste tijd minder stabiel op je fiets? En heb je hierdoor een onveilig gevoel in het verkeer? Wellicht ook met de angst om te vallen? Maar wil je wel graag mobiel blijven? De fiets pakken wanneer het lekker weer is? Voor een kleine boodschap, een bezoek aan familie of een fietstocht met je gezin? Het is jammer als je dit soort uitstapjes niet meer kan maken, doordat je minder prettig op je fiets zit. Bij Tworby kunnen we je helpen. Wij maken van jouw eigen tweewieler een stabiele driewieler, met onze unieke gepatenteerde techniek. We vervangen jouw achterwiel en plaatsen daarvoor twee wielen achter, waardoor je stabiel op je fiets zit. Dit geeft gegarandeerd een veilig gevoel, waardoor de angst om te vallen verdwijnt en je weer volop kan genieten van de vrijheid en zelfstandigheid die je fiets jou biedt.

Vraag brochure aan 

Proefrit maken

Het fietsen op een driewieler vergt echter wel wat oefening, het fietst namelijk niet hetzelfde als op een tweewieler. Zo hoef je bijvoorbeeld zelf niet meer te balanceren, dat doen de achterwielen voor jou. Hierdoor hoef je alleen nog maar te focussen op het sturen. Wil je graag een keer proefrijden op een Tworby om te voelen of dit bij jou past? Dan kan dat natuurlijk! Wij organiseren jaarlijks een Tworby Testdag bij jou in de buurt, waar je onder begeleiding van een specialist een proefrit kan maken. Ook kan je op aanvraag een proefrit maken op een demo-fiets bij jouw meest dichtsbijzijnde verkooppunt. Klik op de knop, vul jouw woonplaats in, vind een verkooppunt bij jou in de buurt en neem contact op voor het inplannen van een proefrit.

Vind een verkooppunt

Goedkoop en duurzaam

Een gloednieuwe driewieler kan vaak erg duur zijn, maar met de Tworby techniek kan je gemakkelijk besparen op de kosten. Een Tworby is namelijk soms wel vier keer goedkoper dan een reguliere driewieler. Daarnaast is de Tworby een erg duurzame keuze, doordat de levensduur van de fiets wordt verlengd.

Lees meer over duurzaamheid en MVO