Tworby

Over Tworby gelezen in ONS magazine en wilt u graag meer informatie? Vraag hieronder een brochure of een proefrit aan. Lees verder voor meer informatie over de Tworby ombouwmodule. 

  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler
  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Snel weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur

Maak van uw tweewieler een stabiele driewieler 

Heeft u last van instabiliteit of onzekerheid op de fiets, bijvoorbeeld tijdens het op- en afstappen. De kans is groot dat nu nog een goede (elektrische) fiets in bezit heeft. Denk er dan eens over na om deze om te laten bouwen tot stabiele driewieler met de ombouwmodule van Tworby. Tijdens de ombouw wordt uw huidige achterwiel vervangen door een stabiel frame met twee wielen. De ombouw vindt plaats bij een gespecialiseerde dealer bij u in de buurt!

proefrit aanvragen 

Elektrische driewieler
Elektrische driewieler

Behoud uw eigen fiets

Een groot voordeel van de Tworby ombouwmodule is dat u uw eigen vertrouwde fiets kunt behouden. Dit maakt de Tworby ook erg aantrekkelijk in prijs tegenover complete elektrische driewielers. De Tworby ombouwmodule kost €1.799, exclusief montage. 

Leren fietsen op een driewieler 

Wanneer u de overstap maakt van een tweewieler naar een driewieler is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het enige oefening vergt om het fietsen op een driewieler onder de knie te krijgen. Op een tweewieler balanceert u met uw lichaam, bij een driewieler is dit niet langer nodig. Ga langs bij een van onze dealers voor een proefrit. Bekijk voor het maken van een proefrit eerst eens de instructievideo, zodat u zo goed mogelijk voorbereid bent.

proefrit maken

bekijk de instructievideo

Elektrische driewieler