Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Wat doe je als je naar de Floriade wil maar liever niet 9 voetbalvelden afloopt? Dan ga je op de Tworby! Meneer en mevrouw Verdooren genieten nog elke keer van het fietsen op hun Tworby’s. Al eerder deelden zij hun ervaring met de driewieler en ook deze keer nemen wij u graag mee met dit mooie verhaal over de positieve impact van een Tworby. Aangezien het hun eigen ervaringen zijn, willen we het volledige bericht met u delen: 

“Beste mensen van Tworby,

Ik heb een verhaal voor jullie en wat fotos van de Tworby.

De Floriade in Almere daar mag je niet fietsen staat op hun website. Ik heb meteen gemaild en wij mogen daar fietsen met de Tworby. Wij hebben een abonnement en zijn er verschillende keren geweest. Iedere keer worden wij door beveiligers aan gehouden omdat ze ons niet vertrouwen. Onze fiets is geen tradionele driewieler!

Wij zijn verschillende keren door mensen aangehouden omdat ze meer willen weten over de fiets. Is dat geen mooie reclame! Het grappige is ook dat er geen driewielers te zien zijn alleen scootmobiels. Wij zijn ook in de gondel geweest met de Tworby. Wij genieten iedere keer van het fietsen. En nu op Floriade die een afmeting heeft van 9 voetbalvelden is het helemaal een rijkdom. 

Ik groet jullie en ik wens jullie een goede zomer toe.

Nancy”

Het is mooi om te zien dat meneer en mevrouw Verdooren zo kunnen genieten van alle tijd die zij buiten spenderen op de Tworby. Op deze manier is het mogelijk om langer mobiel te blijven met hun eigen fiets. Wij wensen hen nog vele mooie kilometers op de fiets toe!


Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen van onze ombouwmodule? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Woensdag Weetje!

WOENSDAG WEETJE 4 MEI

 Wist je dat 1 op 2 ouderen angst heeft om te vallen, ook ouderen die nog nooit gevallen zijn.

Angst om te vallen kan er voor zorgen dat iemand zich niet meer vrij beweegt en zijn of haar favoriete activiteiten links laat liggen. Een beperkt gevoel van zelfredzaamheid, vrijheid en vitaliteit tijdens het fietsen is niet meer nodig dankzij de stabiliteit van een Tworby! De ombouwmodule maakt van een (elektrische) tweewieler een (elektrische) driewieler die zorgt voor veel stabiliteit in het verkeer. Onder begeleiding van zorgexperts zoals ergotherapeuten wordt er geoefend met fietsen op een Tworby.

Op deze manier neemt de angst om te vallen af en is het weer mogelijk om met een veilig gevoel deel te nemen aan het verkeer!

Kijk voor alle informatie op onze website of neem contact op met een ergotherapeut of Tworby-dealer bij u in de buurt.

Terug naar berichten
Woensdag Weetje!