Vooroordelen over het fietsen op een driewieler: Tworby verlaagt de drempel van de overstap naar een driewielfiets

In ons land zijn er meer fietsen dan mensen. Ondanks dat bestaan er helaas nog een aantal vooroordelen over het fietsen op een driewieler. De vergrijzing blijft toenemen en samen worden we steeds ouder. Maar dit hoeft niet te betekenen dat we met elkaar ook minder mobiel worden, juist niet!

Omdat het ontzettend zonde zou zijn als deze ideeën ervoor zorgen dat u een grotere mobiliteit misloopt, willen we laten zien dat deze vooroordelen niet meer nodig zijn met de Tworby. Tworby probeert de drempel van de overstap naar een driewielfiets te verlagen.

“Fietsen op een driewieler legt de nadruk op de mindere mobiliteit van een fietser”
Zoals u misschien wel herkent, zijn er weinig mensen die graag de nadruk leggen op hun verminderde mobiliteit, ouderdom of gezondheidsbeperkingen. Eén van de redenen om de driewieler te laten staan is dan ook dat de fiets hier juist de nadruk op zou kunnen leggen. Bij Tworby vinden we het belangrijk dat iedereen zich comfortabel en zelfzeker voelt op de fiets. Het feit dat je eigen fiets behouden kan blijven, spreekt veel mensen aan. De ombouwmodule past dan ook op (bijna) elke standaard fiets, waardoor de driewieler een stuk minder groot is in vergelijking met alternatieven. Daarnaast is het door deze ombouwmodule mogelijk om uw eigen fietstassen te blijven gebruiken. Erg praktisch en daardoor valt de breedte van de driewieler ook minder op.
Wanneer meer mensen ervoor kiezen om te gaan fietsen op de Tworby, kunnen we elkaar inspireren om actief op zoek te gaan naar hét hulpmiddel voor een veilige en duurzame verlenging van eenieders mobiliteit! Door de Tworby is het weer mogelijk om zelfverzekerd korte én lange afstanden te fietsen vol vertrouwen in het verkeer. Bovendien bent u op deze manier lekker in beweging in de buitenlucht, en beweging is gezond voor lichaam en geest! Zou het niet zonde zijn om deze kans aan u voorbij te laten gaan?

Benieuwd geworden naar wat de voordelen van onze ombouwmodule voor u kunnen betekenen? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website tworby.nl of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

#Tworby #ombouwmodule #driewieler

Terug naar berichten
Vooroordelen over het fietsen op een driewieler: Tworby verlaagt de drempel van de overstap naar een driewielfiets