Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Wat doe je als je naar de Floriade wil maar liever niet 9 voetbalvelden afloopt? Dan ga je op de Tworby! Meneer en mevrouw Verdooren genieten nog elke keer van het fietsen op hun Tworby’s. Al eerder deelden zij hun ervaring met de driewieler en ook deze keer nemen wij u graag mee met dit mooie verhaal over de positieve impact van een Tworby. Aangezien het hun eigen ervaringen zijn, willen we het volledige bericht met u delen: 

“Beste mensen van Tworby,

Ik heb een verhaal voor jullie en wat fotos van de Tworby.

De Floriade in Almere daar mag je niet fietsen staat op hun website. Ik heb meteen gemaild en wij mogen daar fietsen met de Tworby. Wij hebben een abonnement en zijn er verschillende keren geweest. Iedere keer worden wij door beveiligers aan gehouden omdat ze ons niet vertrouwen. Onze fiets is geen tradionele driewieler!

Wij zijn verschillende keren door mensen aangehouden omdat ze meer willen weten over de fiets. Is dat geen mooie reclame! Het grappige is ook dat er geen driewielers te zien zijn alleen scootmobiels. Wij zijn ook in de gondel geweest met de Tworby. Wij genieten iedere keer van het fietsen. En nu op Floriade die een afmeting heeft van 9 voetbalvelden is het helemaal een rijkdom. 

Ik groet jullie en ik wens jullie een goede zomer toe.

Nancy”

Het is mooi om te zien dat meneer en mevrouw Verdooren zo kunnen genieten van alle tijd die zij buiten spenderen op de Tworby. Op deze manier is het mogelijk om langer mobiel te blijven met hun eigen fiets. Wij wensen hen nog vele mooie kilometers op de fiets toe!


Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen van onze ombouwmodule? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Tworby-dag dicht bij huis: FIJN-fietsen in Nijmegen!

Kort geleden was er een Tworby-dag dicht bij huis: FIJN-fietsen is op dit moment dé dealer in Nijmegen om kennis te maken met Tworby. Op deze mooie lentedag zijn we op de driewieler naar de dealerdag gefietst en hebben we weer meerdere mensen geïnformeerd en geholpen bij hun eerste meters op de Tworby. De zon scheen fel maar er waren ook veel harde windstoten. De stabiliteit van de driewieler zorgde dat men toch vol zelfvertrouwen op de fiets bleef zitten. Daarnaast was er ook aandacht van verschillende zorgspecialisten die meer wilden weten over wat de Tworby kan betekenen voor hun vakgebied.

Bent u al langs geweest bij een van onze dealerdagen? 

Kom vooral langs voor al uw vragen en maak onder begeleiding uw eerste proefrit op de Tworby! De volledige agenda vindt u op onze website: https://www.tworby.nl/agenda 

#ombouwmodule #driewieler #zelfredzaamheid #vrijheid #vitaliteit #veiligheid #fietsen #seniorendriewieler #driewielervoorouderen #aangepastefiets #fietsenisgezond #veiligverkeer #letsallcycle  #tworby #mobiliteit #veiligfietsen

Terug naar berichten
Tworby-dag dicht bij huis: FIJN-fietsen in Nijmegen!