Save the date: Tworby staat 8 oktober 2022 op het ergotherapie jaarcongres in Den Bosch!

Tworby staat 8 oktober 2022 op het ergotherapie jaarcongres in Den Bosch van Ergotherapie Nederland. Het beloofd een inspirerende dag te worden met een keynote- en workshopprogramma met veel inspirerende deskundigen.
 
Op dit jaarcongres kunnen we u nog meer vertellen over alle voordelen van onze ombouwmodule! Samenwerkingen met ergotherapeuten zorgen ervoor dat nieuwe Tworby-gebruikers onder specialistische begeleiding kunnen oefenen met fietsen op een driewieler. Hierdoor blijven zij langer actief in beweging met hun eigen fiets.
 
De ergotherapie richt zich op mensen die hun dagelijkse activiteiten niet meer (volledig) zelf kunnen uitvoeren. Er wordt samen met de cliënt gekeken naar wat hij/zij belangrijk vindt om vervolgens te zoeken naar mogelijkheden en aanpassingen. De Tworby is een mooi hulpmiddel om mensen weer mobiel, vrij en vol zelfvertrouwen op de fiets te krijgen.
 
Meer weten over hoe de Tworby bijdraagt aan een grotere mobiliteit? Kom langs bij het het jaarcongres!
 
Inschrijvingen en meer informatie over het congres vind u hier: https://ergotherapie.nl/jaarcongres-2022-agenda/
 
#Tworby #ombouwmodule #driewieler #zelfredzaamheid #vrijheid #vitaliteit #veiligheid #fietsen #seniorendriewieler #driewielervoorouderen #aangepastefiets #fietsenisgezond #veiligverkeer
Terug naar berichten
Save the date: Tworby staat 8 oktober 2022 op het ergotherapie jaarcongres in Den Bosch!