Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Wat doe je als je naar de Floriade wil maar liever niet 9 voetbalvelden afloopt? Dan ga je op de Tworby! Meneer en mevrouw Verdooren genieten nog elke keer van het fietsen op hun Tworby’s. Al eerder deelden zij hun ervaring met de driewieler en ook deze keer nemen wij u graag mee met dit mooie verhaal over de positieve impact van een Tworby. Aangezien het hun eigen ervaringen zijn, willen we het volledige bericht met u delen: 

“Beste mensen van Tworby,

Ik heb een verhaal voor jullie en wat fotos van de Tworby.

De Floriade in Almere daar mag je niet fietsen staat op hun website. Ik heb meteen gemaild en wij mogen daar fietsen met de Tworby. Wij hebben een abonnement en zijn er verschillende keren geweest. Iedere keer worden wij door beveiligers aan gehouden omdat ze ons niet vertrouwen. Onze fiets is geen tradionele driewieler!

Wij zijn verschillende keren door mensen aangehouden omdat ze meer willen weten over de fiets. Is dat geen mooie reclame! Het grappige is ook dat er geen driewielers te zien zijn alleen scootmobiels. Wij zijn ook in de gondel geweest met de Tworby. Wij genieten iedere keer van het fietsen. En nu op Floriade die een afmeting heeft van 9 voetbalvelden is het helemaal een rijkdom. 

Ik groet jullie en ik wens jullie een goede zomer toe.

Nancy”

Het is mooi om te zien dat meneer en mevrouw Verdooren zo kunnen genieten van alle tijd die zij buiten spenderen op de Tworby. Op deze manier is het mogelijk om langer mobiel te blijven met hun eigen fiets. Wij wensen hen nog vele mooie kilometers op de fiets toe!


Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen van onze ombouwmodule? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Kom langs bij Tworby op de REVA informatiebeurs in Gent! (19, 20 & 21 mei)

Aankomende donderdag, vrijdag en zaterdag (19, 20 & 21 mei) is Tworby te vinden op de REVA beurs in Gent! 

Op deze informatiebeurs willen we iedereen laten zien wat de alle voordelen van onze ombouwmodule zijn. De studiedagen en workshops trekken een breed publiek aan: van jong tot oud, mensen met een kleine of meer ingrijpende beperking, professionele hulpverleners, mantelzorgers en familie. De Tworby is hét hulpmiddel als u op zoek bent naar een veilige en duurzame verlenging van uw mobiliteit! Het motto van de beurs is ‘Beperk je beperking’, de Tworby draagt hier direct aan bij met de stabiliteit van de driewieler. Hierdoor is het (weer) mogelijk om veilig deel te nemen aan het verkeer.  

Kom dus vooral lang als u meer wil weten over de Tworby! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U vindt ons op plek G2.24. 

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen maar wel geïnteresseerd in de Tworby? Kijk voor alle mogelijkheden op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Kom langs bij Tworby op de REVA informatiebeurs in Gent! (19, 20 & 21 mei)