Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Wat doe je als je naar de Floriade wil maar liever niet 9 voetbalvelden afloopt? Dan ga je op de Tworby! Meneer en mevrouw Verdooren genieten nog elke keer van het fietsen op hun Tworby’s. Al eerder deelden zij hun ervaring met de driewieler en ook deze keer nemen wij u graag mee met dit mooie verhaal over de positieve impact van een Tworby. Aangezien het hun eigen ervaringen zijn, willen we het volledige bericht met u delen: 

“Beste mensen van Tworby,

Ik heb een verhaal voor jullie en wat fotos van de Tworby.

De Floriade in Almere daar mag je niet fietsen staat op hun website. Ik heb meteen gemaild en wij mogen daar fietsen met de Tworby. Wij hebben een abonnement en zijn er verschillende keren geweest. Iedere keer worden wij door beveiligers aan gehouden omdat ze ons niet vertrouwen. Onze fiets is geen tradionele driewieler!

Wij zijn verschillende keren door mensen aangehouden omdat ze meer willen weten over de fiets. Is dat geen mooie reclame! Het grappige is ook dat er geen driewielers te zien zijn alleen scootmobiels. Wij zijn ook in de gondel geweest met de Tworby. Wij genieten iedere keer van het fietsen. En nu op Floriade die een afmeting heeft van 9 voetbalvelden is het helemaal een rijkdom. 

Ik groet jullie en ik wens jullie een goede zomer toe.

Nancy”

Het is mooi om te zien dat meneer en mevrouw Verdooren zo kunnen genieten van alle tijd die zij buiten spenderen op de Tworby. Op deze manier is het mogelijk om langer mobiel te blijven met hun eigen fiets. Wij wensen hen nog vele mooie kilometers op de fiets toe!


Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen van onze ombouwmodule? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Dealerdagen in Dordrecht en Hendrik Ido Ambacht: startpunt van vele veilige kilometers op de Tworby!

Bent u al op een Tworby-dag geweest? 

Vorige week vrijdagochtend waren we bij Bike Totaal Isendoorn in Dordrecht om iedereen kennis te laten maken met de Tworby. In de middag was er ook bij Fietsen van Ambacht in Hendrik Ido Ambacht alle aandacht voor de geïnteresseerden, waaronder ook zorgspecialisten.

De verschillende proefritten op de Tworby zijn weer een mooi startpunt van alle veilige kilometers die binnenkort gemaakt gaan worden door nieuwe Tworby-gebruikers. Onze enthousiaste Tworby-experts vertellen u graag meer over alle voordelen van de ombouwmodule. Dus twijfelt u nog? Kom dan vooral langs om een keer vrijblijvend te oefenen en al uw vragen te stellen. 

De dealerdagen zijn in volle gang, maar gelukkig staan er ook nog veel dagen op de planning. Wilt u weten waar wij binnenkort zijn? Kijk voor alle data, tijden en locaties in onze agenda op de website: https://www.tworby.nl/agenda

Terug naar berichten
Dealerdagen in Dordrecht en Hendrik Ido Ambacht: startpunt van vele veilige kilometers op de Tworby!