Bob van den Berg en Anne de Blécourt: de uitdagingen bij een Startup en de prettige samenwerking.

“Hoe een slimme uitvinding bijdraagt aan zelfredzaamheid.”
Anne de Blécourt is octrooigemachtigde en schreef een blog over Tworby! Hierin staat meer over de uitdagingen waar je als Startup mee te maken krijgt en hoe je daarbij je innovatie veilig stelt. Een van de belangrijke stappen is het aanvragen van een octrooi: beter te vroeg dan te laat! Ook voor de investeerders bij Dragons’ Den was het belangrijk om te weten of Bob al een patent op de Tworby had.

Benieuwd geworden waarom? In het blog vertellen Bob van den Berg en Anne de Blécourt meer over de uitdagingen en de prettige samenwerking.

Lees hier verder: https://www.epc.nl/blog/hoe-een-slimme-uitvinding-bijdraagt-aan-zelfredzaamheid

Terug naar berichten
Bob van den Berg en Anne de Blécourt: de uitdagingen bij een Startup en de prettige samenwerking.

Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Wat doe je als je naar de Floriade wil maar liever niet 9 voetbalvelden afloopt? Dan ga je op de Tworby! Meneer en mevrouw Verdooren genieten nog elke keer van het fietsen op hun Tworby’s. Al eerder deelden zij hun ervaring met de driewieler en ook deze keer nemen wij u graag mee met dit mooie verhaal over de positieve impact van een Tworby. Aangezien het hun eigen ervaringen zijn, willen we het volledige bericht met u delen: 

“Beste mensen van Tworby,

Ik heb een verhaal voor jullie en wat fotos van de Tworby.

De Floriade in Almere daar mag je niet fietsen staat op hun website. Ik heb meteen gemaild en wij mogen daar fietsen met de Tworby. Wij hebben een abonnement en zijn er verschillende keren geweest. Iedere keer worden wij door beveiligers aan gehouden omdat ze ons niet vertrouwen. Onze fiets is geen tradionele driewieler!

Wij zijn verschillende keren door mensen aangehouden omdat ze meer willen weten over de fiets. Is dat geen mooie reclame! Het grappige is ook dat er geen driewielers te zien zijn alleen scootmobiels. Wij zijn ook in de gondel geweest met de Tworby. Wij genieten iedere keer van het fietsen. En nu op Floriade die een afmeting heeft van 9 voetbalvelden is het helemaal een rijkdom. 

Ik groet jullie en ik wens jullie een goede zomer toe.

Nancy”

Het is mooi om te zien dat meneer en mevrouw Verdooren zo kunnen genieten van alle tijd die zij buiten spenderen op de Tworby. Op deze manier is het mogelijk om langer mobiel te blijven met hun eigen fiets. Wij wensen hen nog vele mooie kilometers op de fiets toe!


Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen van onze ombouwmodule? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade