9 juli is Tworby aanwezig bij het jaarlijkse Parkinson symposium!

Aankomende zaterdag 9 juli is Tworby aanwezig bij het jaarlijkse Parkinson symposium! Dit symposium vindt plaats in het NBC Congrescentrum. Kom vooral langs om meer te leren over Tworby. De dag staat in het teken van ‘samen vooruit’, want samenwerking is hard nodig om Parkinson(isme) de wereld uit te helpen. Daarnaast gaat ‘Samen vooruit’ ook over samen met uw mantelzorger of naasten. Met de inbouwmodule van Tworby willen we meer mensen langer in beweging houden met hun eigen fiets.

Voor een proefrit of meer informatie over de Tworby bent u van harte welkom bij dit symposium van de Parkinson vereniging! Het volledige programma vindt u op de website.

Iedereen is welkom om vanaf 10:00 tot 15:00 te komen kennismaken met onze ombouwmodule. Komt u langs? Laat dit dan even weten via de registratielink op de website van de Parkinson vereniging.

Terug naar berichten
9 juli is Tworby aanwezig bij het jaarlijkse Parkinson symposium!

Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Wat doe je als je naar de Floriade wil maar liever niet 9 voetbalvelden afloopt? Dan ga je op de Tworby! Meneer en mevrouw Verdooren genieten nog elke keer van het fietsen op hun Tworby’s. Al eerder deelden zij hun ervaring met de driewieler en ook deze keer nemen wij u graag mee met dit mooie verhaal over de positieve impact van een Tworby. Aangezien het hun eigen ervaringen zijn, willen we het volledige bericht met u delen: 

“Beste mensen van Tworby,

Ik heb een verhaal voor jullie en wat fotos van de Tworby.

De Floriade in Almere daar mag je niet fietsen staat op hun website. Ik heb meteen gemaild en wij mogen daar fietsen met de Tworby. Wij hebben een abonnement en zijn er verschillende keren geweest. Iedere keer worden wij door beveiligers aan gehouden omdat ze ons niet vertrouwen. Onze fiets is geen tradionele driewieler!

Wij zijn verschillende keren door mensen aangehouden omdat ze meer willen weten over de fiets. Is dat geen mooie reclame! Het grappige is ook dat er geen driewielers te zien zijn alleen scootmobiels. Wij zijn ook in de gondel geweest met de Tworby. Wij genieten iedere keer van het fietsen. En nu op Floriade die een afmeting heeft van 9 voetbalvelden is het helemaal een rijkdom. 

Ik groet jullie en ik wens jullie een goede zomer toe.

Nancy”

Het is mooi om te zien dat meneer en mevrouw Verdooren zo kunnen genieten van alle tijd die zij buiten spenderen op de Tworby. Op deze manier is het mogelijk om langer mobiel te blijven met hun eigen fiets. Wij wensen hen nog vele mooie kilometers op de fiets toe!


Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen van onze ombouwmodule? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade