Tworby-ervaring van mevrouw Verdooren: 'Onze vrijheid is ongekend'

Mevrouw Verdooren is een tijd geleden begonnen met fietsen op een Tworby. Zij was hier zo van te spreken dat haar man ondertussen ook een Tworby heeft waardoor zij samen vele kilometers kunnen maken. Ze geven aan ontzettend veel plezier te hebben om te rijden op hun Tworby en dat hun vrijheid ongekend is. 

Aangezien het hier gaat om de persoonlijke ervaring van mevrouw Verdooren willen we graag de volledige mail met u delen. In onderstaande mail is uitgebreid te lezen wat de positieve impact van Tworby is op de vrijheid en mobiliteit van meneer en mevrouw Verdooren:

“Mijn echtgenoot rijdt ook op een Tworby. Wij hebben ontzettend veel plezier om te rijden met een Tworby.

Onze vrijheid is ongekend. Op deze foto zijn wij gespot door een Kennis. Zij vertelde dat wij ontzettend snel waren zodat zij alleen de achterkant kon fotograferen.

De andere foto is in een laan met prachtige Japanse kersenbloesem. Dit is ongeveer 15km van ons huis. Gelukkig hebben wij elektrische fietsen want er waaide een aardig wind.

De foto van ons beiden is in de tuin van onze dochter genomen.

Ik hoop dat de mensen die op een Tworby rijden er net zoveel plezier van hebben als wij.

Dat mijn echtgenoot ook op een Tworby rijdt komt door mij. Ik merkte dat hij steeds moest wachten, afstappen totdat Ik er aan kwam. Dit heeft mij doen besluiten om hem ook op een fiets met een Tworby te laten rijden. Ik fiets achter hem en zie dat hij Zo ontspannen rijdt. Geweldig om te zien. Zijn leeftijd is 84 jaar dus het werd tijd om ontspannen te fietsen.

Wat mij verbaasd is dat Ik heel veel ouderen op een tweewieler zie fietsen, hun stuur wankelend heen en weer en ze hebben een helm op!

Dan denk Ik ga lekker veilig fietsen met een aanpassing op je eigen fiets. Wij hebben veel aandacht en vragen over onze fiets als wij in het Centrum van Almere Stad zijn. Wij verwijzen naar Jan Wisse.

Een heel verhaal, Vriendelijk gegroet ook voor de andere medewerkers,

Nancy Verdooren”

Wij zijn ontzettend blij om te zien dat de Tworby de vrijheid en mobiliteit van meneer en mevrouw Verdooren enorm toegenomen is. 

Wilt u ook weer ontspannen kunnen genieten op de fiets? Kijk voor meer informatie en uitleg over de Tworby verder op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009

Terug naar berichten
Tworby-ervaring van mevrouw Verdooren: 'Onze vrijheid is ongekend'