Tworby-ervaring van mevrouw van Velzel-Keizer: "Vanmiddag nog heerlijk samen met mijn man 15 km gefietst"

Binnen Tworby werken wij hard om mensen langer mobiel te houden met hun eigen fiets. Zo leveren we een bijdrage aan hun zelfredzaamheid, vrijheid, vitaliteit en veiligheid. 

Wij van Tworby vinden het dan ook fantastisch om te zien hoeveel waardering er vanuit Tworby-gebruikers is voor de ombouwmodule. Ook mevrouw van Velzel-Keizer liet aan ons weten wat voor positieve impact de Tworby heeft op haar mobiliteit: ze is nog steeds blij dat haar fiets een jaar geleden is omgebouwd tot driewieler.  

In onderstaand bericht vertelt zij wat de Tworby nog meer voor haar betekent: 

“Het is al weer een jaar geleden dat mijn Flyer-fiets met de Tworby werd omgebouwd tot een elektrische driewieler en daar ben ik nog steeds blij mee. Vanmiddag nog heerlijk samen met mijn man 15 km. gefietst.

In het begin was het even best lastig, maar met hulp van een ergotherapeut leerde ik snel. Twee jaar geleden brak ik mijn heupbeen op twee plaatsen en nog steeds loop ik niet geweldig. Fietsen gaat mij veel beter af, ook al ben ik soms nog wat bang in moeilijke verkeerssituaties. De langere en lagere fietsen van een ander bekend merk passen niet in onze berging en omdat het voorwiel van mijn Flyer makkelijk gedemonteerd kan worden, past de fiets met de Tworby-module ook achter in onze auto. Zo kunnen we overal fietsen. Daarom kozen wij voor de Tworby en daar hebben we geen spijt van. Er was een demo-dag in ons dorp en daar zijn we naar toe gegaan. We zijn tevreden over de deskundigheid en prima service van de Tworby medewerkers.

Liesbeth”

Het is mooi om te zien dat de Tworby er voor zorgt dat mevrouw van Velzel-Keizer weer overal kan fietsen. Wij wensen meneer en mevrouw van Velzel-Keizer nog vele mooie kilometers op de fiets toe!

Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen van onze ombouwmodule? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Tworby-ervaring van mevrouw van Velzel-Keizer: "Vanmiddag nog heerlijk samen met mijn man 15 km gefietst"