Dealer Dinsdag: Van Hoogstraten Fietscorner!

DEALER DINSDAG! Tworby introduceert deze week: Van Hoogstraten Fietscorner

Van Hoogstraten Fietscorner in Venlo en Van Hoogstraten Fietscorner in Tegelen hebben zich toegevoegd aan het dealernetwerk van Tworby. 

De monteurs van deze fietsenwinkels hebben de Tworby demo (zie foto) klaar gemaakt waardoor het nu mogelijk is om bij deze dealer langs te gaan voor een proefrit en voor meer informatie over de mogelijkheden van onze ombouwmodule. 

Van Hoogstraten is al meer dan 80 jaar een begrip in de regio en is hét adres voor nieuwe en gebruikte fietsen, fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding. En vanaf nu is het assortiment uitgebreid met Tworby! Door middel van gedetailleerde kennis van de laatste ontwikkelingen en trends op fietsgebied wil Van Hoogstraten de klant laten profiteren van hun specialistische kennis en ervaring in fietsplezier. 

Adres:Van Laerstraat 27 in VenloSt. Annastraat 59 in Tegelen

De Tworby is hét hulpmiddel wanneer u ondersteuning nodig heeft tijdens het fietsen, maar wel uw eigen fiets wil behouden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Hoogstraten:https://www.fietscorner.nl/elektrische-fietsen/type-e-bike/elektrische-driewielers.html 

Benieuwd naar de andere Tworby dealers? Kijk naar de dealer-locater op onze website:

https://www.tworby.nl/dealer-locator 

#ombouwmodule #driewieler #zelfredzaamheid #vrijheid #vitaliteit #veiligheid #fietsen #seniorendriewieler #driewielervoorouderen #aangepastefiets #fietsenisgezond #veiligverkeer #letsallcycle #tworby #mobiliteit  #tworby #mobiliteit #veiligverkeer #veiligfietsen #dealerdinsdag 

Terug naar berichten
Dealer Dinsdag: Van Hoogstraten Fietscorner!