Enthousiaste werkstudent Marketing en Communicatie!

Per 1 februari is Noa van der Zee gestart als werkstudent en heeft zij de functie voor Marketing en Communicatie. Ze zal het klanttevredenheidsonderzoek gaan voortzetten en is daarnaast verantwoordelijk voor de Social Media van Tworby. 

Wie is Noa? 

Ik ben Noa van der Zee en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment studeer ik Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en ga dit jaar mijn Bachelor afronden. Vervolgens ga ik mij nog verder verdiepen door een bedrijfskunde-master. 

Ik werk graag in een team met mensen samen en verder ben ik geïnteresseerd in duurzame ontwikkelingen en de impact op mens en organisatie. Werken bij Tworby past hier heel goed bij! Door middel van het klanttevredenheidsonderzoek hoop ik bij te dragen aan de missie van Tworby: mensen zo lang mogelijk in beweging houden met hun eigen fiets. Het onderhouden van de Social Media van Tworby is een mooie kans om de organisatie nog meer naamsbekendheid te geven en mensen te informeren over het mooie product en de visie van de organisatie!

In mijn vrije tijd ga ik graag hockeyen, doe ik spelletjes avonden met vriendinnen, ben ik graag creatief bezig en ben ik veel buiten. 

Ik werd gelijk enthousiast toen ik de kans kreeg om bij Tworby aan de slag te gaan als werkstudent. Het is een mooi team waar ik hopelijk mijn steentje aan kan gaan bijdragen. 

Terug naar berichten
Enthousiaste werkstudent Marketing en Communicatie!