Nieuwe aanwinst voor het Tworby Team!

Paul Toonen zal als adviseur Tworby commercieel komen versterken. De hulpmiddelenbranche is voor hem niet onbekend en met zijn netwerk met betrekking tot de diverse stakeholders hoopt Paul zijn steentje bij te kunnen dragen. Dit alles met als doel om Tworby nog sneller te kunnen laten groeien! 

Wie is Paul Toonen?
Mijn naam is Paul Toonen, 36 jaar oud en sinds kort werkzaam voor Tworby.

Het mooie aan Tworby vind ik het totaalplaatje: een universele en kwalitatief hoogwaardige ombouwmodule van tweewieler tot driewielfiets voor een betaalbare prijs. Op deze manier kunnen mensen langer actief en mobiel blijven, het voelt goed om mensen een stukje “vrijheid” terug te kunnen geven.

In mijn vorige functie ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest voor Freedom Auto Aanpassingen (verkoopcoördinatie en adviseur autoaanpassingen). De hulpmiddelenbranche is mij dus niet onbekend. Met mijn netwerk met betrekking tot de diverse stakeholders hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen om Tworby nog sneller te kunnen laten groeien. In de korte tijd dat ik werkzaam ben voorlezen Tworby, heb ik veel groeipotentieel kunnen waarnemen, zowel nationaal als internationaal.

Verder vind ik het leuk om te voetballen en te tennissen, ook hou ik van een lekker hapje en een drankje op zijn tijd.

Terug naar berichten
Nieuwe aanwinst voor het Tworby Team!