Tworby breidt uit en zoekt commerciële versterking!

Help jij Tworby groeien om zo kwetsbare fietsers hun vrijheid te laten behouden?

Tworby is een innovatieve, sociale startup, die mensen letterlijk in beweging houdt. Wij verkopen een ombouwmodule die van elke fiets een driewieler maakt. Zo zorgen wij ervoor dat een steeds groter wordende groep kwetsbare fietsers hun zelfredzaamheid, vrijheid en vitaliteit behoudt. Daar worden we blij van en bovendien halen we er onze motivatie vandaan.

Ons werk blijft niet onopgemerkt. Na het winnen van de prestigieuze Ignite Award, een stimuleringsprijs voor sociale startups, zijn we volop aan de gang gegaan met het uitbreiden én professionaliseren van ons ecosysteem en alle betrokken stakeholders. Daarnaast zijn we tal van samenwerkingen aangegaan met o.a. de Parkinson Vereniging, Hersenstichting en de ANBO, met als doel het langer in beweging en gezond houden van onze doelgroep. En nu zijn we toe aan een volgende stap, Tworby schalen in Nederland!

Hoe werken we?
Met volle inzet. Wij zijn jonge, hardwerkende mensen die problemen zien als uitdagingen om opgelost te worden. Niet lullen, maar poetsen. Daar moet je van houden. Hard werken, transparantie, verantwoordelijkheid nemen en zelfstandigheid zijn termen waar wij ons in herkennen. Als het werk gedaan is, dan is er tijd voor ontspanning. Dat nemen we net zo serieus.

Functieomschrijving
Je bent een deal closer, en hebt de focus liggen op het commerciële vlak. We werken als complementair team samen en daarin krijg je veel vrijheid. Er wordt van je verwacht dat je samen met ons proactief aan de slag gaat om onze gezamenlijke doelen te halen. Uiteraard wordt het zeer gewaardeerd wanneer je zelf input levert en bepaalde mogelijkheden in het veld zelfstandig gaat uitzoeken. Je bent verantwoordelijk voor alle processen die met sales en marketing te maken hebben. Je komt in aanraking met veel stakeholders zoals belangenverenigingen, patiëntenverenigingen, beroepsverenigingen, eind gebruikers en onze dealers.  Daarnaast maak je nieuwe business cases die bijvoorbeeld gericht zijn op de WMO en het buitenland.

Enkele taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen:
Internationale expansie bewerkstelligen | Relatieonderhoud met onze dealers l Het uitvoeren en bijsturen van het sales- en marketingplan | De B2B chain optimaliseren en waar nodig uitbreiden | De volledige B2C communicatie onderhouden | Het ondersteunen van de website en social media | Het opzetten en aangaan van PR-momenten | On- en offline marketingactiviteiten opzetten en uitvoeren.

Wat zoeken wij in jou?
Zodra jij aan de overkant van de straat iemand ziet uitglijden, steek je over om te helpen. Zo ben je van nature. Behulpzaam en daadkrachtig. Commercieel ben je niet anders. Je ziet een kans, je werkt direct maar nauwkeurig de case uit en nog diezelfde middag zit je bij de stakeholder om het voor te leggen, al moet je er in het weekend een dagje voor naar Duitsland op en neer. Dan neem je volgende week wel weer een dag vrij. Je houdt ervan om zelfstandig aan de werk te gaan en durft verantwoordelijkheid te nemen. Het aanboren van nieuwe sales kanalen geeft je energie en je wil successen graag vieren. Affiniteit met de (fiets)branche of de WMO is een pré.

Je hebt hart voor de zaak. Je creatieve manier van denken werkt inspirerend. Wanneer iemand niet mee kan in jouw verhaal pik je dit feilloos op en verzin je een andere insteek. Mensen om je heen worden enthousiast van jouw energie.

 Randvoorwaarden:

  • Je bent HBO of Universitair geschoold.
  • Je bezit een rijbewijs B.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pré.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke sales & marketingfunctie.

Wat bieden wij?
De mogelijkheid om te ondernemen binnen een sociale startup. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid en je kunt met de organisatie meegroeien. Flexibele werktijden. Bij Tworby zijn resultaat en kwaliteit leidend.

  • Salaris indicatie € 3.000 tot € 3.750, afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.
  • Een bonusregeling naar commercieel resultaat.
  • Wettelijk aantal vakantiedagen.
  • Een deelauto van de zaak.
  • Mogelijkheid tot een sportabonnement.

Help ons mee om kwetsbare fietsers hun vrijheid te laten behouden. Geïnteresseerd? Stuur je CV met een motivatiebrief naar: bob@tworby.nl

Terug naar berichten
Tworby breidt uit en zoekt commerciële versterking!